Alarko Holding Personel Alımı 2012





Çeşitli sektörlerde hizmet veren Alarko Şirketler Grubu ülkemizin önde gelen kuruluşlarında biridir. Alarko Şirketler Grubu 1955 yılında faaliyetlerine başlamış ve enerji, sanayi ve ticaret, turizm ve gayrimenkul başta olmak üzere birçok sektörde hizmet vermekle beraber yüzlerce kişiye de istihdam olanağı sağlamıştır. Alarko Şirketler Grubu yılın her döneminde yeni personel eleman alımları

Alarko Holding personel alımı 2012, sektöründe lider olan bu firmada çalışmak isteyen takipçilerimizi yakından ilgilendirmektedir. Alarko Holding 2011 yılında çok sayıda işçi alımı
yapmıştır. Yaptığı alımlarla da işsiz vatandaşlarımıza iş umudu olmuştur. Alarko Holding faaliyetlerine 1950’li yıllarda başlamıştır. O günden beri de hizmetlerine en iyi şekilde ve büyüyerek devam etmektedir.

Alarko Holding’in 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu alanda kariyer hedefleri koyduysanız, firmanın bir personel olmak ve bu sektörde çalışmak istiyorsanız sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlara başvurularınızı yapabilirsiniz.

Alarko Holding insan kaynakları başvuruda bulunan adaylar arasından seçimlerini yaparken, yönetmeliğindeki şartları göz önünde bulundurmaktadır. Alarko’ ya iş başvurusu yapmak isteyen takipçilerimizin, kurumun resmi websitesinde bulunan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. İş olanakları bölümünden de açık pozisyonları takip ederek, başvurularını gerçekleştirebilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More