GTA 5 Çıkış Tarihi Belli Oldu ve Traileri





Her oyunu olay yaratan GTA serisinin son oyunu olan GTA 5‘in trailerı yayımlandı.

Ve beklediğimiz gün geldi çattı! Merakla beklenen GTA V’in ilk trailer’ı çıktı! Trailer’da GTA V’in hangi şehirde geçeceğini de öğrenmiş olduk: Los Santos/San Andreas! Trailer’ı yukarıdaki oynatıcının üzerine tıklayarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler!


GTA 4 ün duyrulmasından tam 4 sene geçti ve nerdeyse hergün dillendirilen GTA 5′in net bir çıkış tarihi yok.Fakat tahmini olarak 2012′nin Ocak ayında piyasaya sürülecek.Bu trailerı ile oyun severlere göz kırptı ve serinin son oyunu olan GTA 5 te efsane olacak gibi.Oyun yine Los Angeles’ta geçecek ve yaklaşık 1000 sayfalık bir senaryoya sahip olacak.Buda yaklaşık olarak normal bir filmin 10 katı süre demek oluyor.
Gamestop Almanya Grand Theft Auto V‘i ön sipariş için listeledi ve bir de çıkış tarihi verdi; 15 Ocak 2012.

Altına bir de açıklama ekleyen sitede şöyle yazıyor.

“RockStar yeni oyunu GTA V ile ilgli ilk resmi bilgisini açıkladı. Times dergisine yaptığı bir röportajda, aynı zamanda beşinci oyunun ekibinde de bulunan Dan Houser son oyuna çoktan başladıklarını söyledi. Ancak karakterleri yaratmadan önce şu an için şehri tamamlamaya çalışıyorlar. Houser ayrıca senaryonun yazılımına da destek oldu ki burada 1000 sayfalık senaryodan bahsediyoruz.”

Sitede ayrıca platform olarak şimdilik sadece PlayStation 3 gözüküyor, fiyatı ise 69,99 avro yani şu anda 155 TL civarında…

Oyunun bu haziran E3′te detaylı bir şekilde duyurulması bekleniyor.

GTA 5 Trailer:



2 Kasım günü ilk trailer’ı yayınlanacak olan GTA V ile ilgili söylentiler dinmek bilmiyor. Tüm gün boyunca internet alemi, forumumuz, Twitter ve Facebook’ta en popüler konu tabii ki GTA V’ti. Şimdilik elimizde sadece logosu olan GTA V ile ilgili bakalım ne söylentiler çıktı:

GTA V, Wii U’nun Çıkış Oyunu mu Olacak?

Rockstar Games’in GTA V’i Nintendo’nun yeni nesil oyun konsollarından biri olan Xbox 360 ve PS3′ün rakibi olarak gösterilen Wii U’ya geliştirdiği dedikodular arasında. Take 2 CEO’su Straus Zelnick, yaz aylarında Wii U için yeni oyunlar getirmeyi ciddi şekilde düşündüklerini söylemişti. 2012 yılında çıkışını yapacak Wii U konsolu için GTA V’ten daha iyi bir tanıtım olamaz herhalde.

Oyun, Washington Şehrinde Geçebilir

Bu teorinin çıkış nedeni Rockstar’ın yayınladığı GTA V logosu. Logodaki “five” yazısı eski 5 doların yazı şekliyle birebir uyuyor. O 5 dolar banknotunda Washington yazması ise oyunun Washington’da geçme ihtimalini güçlendiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More