Hayat Devam Ediyor 1. Bölüm izle




Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yöneteceği “Hayat Devam Ediyor” yakında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.Daha önce bahsettiğimiz gibi hayat devam ediyor dizisi ile ilgili net bilgiler elimize geçtikçe siz takipçilerimize vermeye devam ediyor.Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu, Rana Cabbar,Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın,Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül ve Çağla Şimşek'ten oluşan Bakırcı ailesi televizyon izleyicisini ekrana kilitleyecek. Projenin ilk beş bölümü için yönetmen koltuğuna oturacak olan Mahsun Kırmızıgül, daha sonra bayrağı Yıldız Hülya Birban'a devredecek. 18 Kasım Cuma günü 1. bölümü ile atv ekranların başlayacak olan dizinin 3. fragmanı yani 1. bölüm
fragmanı sitemize eklenmiştir.Fragman ve Dizi ile ilgili yorumlarınızı alt kısımdan yapabilirsiniz.Sinema Film Fragmanı tadında bir fragman izleyenleri etkileyecek gibi gösteriyor.Hayat Devam Ediyor dizisi sezona damgasını vuracak şimdiden belli etti. Özellikle konusu ve set ekibi ile başlamadan fark yaratan dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlanmasıyla ve yayın gününün açıklanması bu ilgiyi artırmış durumda.Daha önce sizlere belirttiğimiz gibi Hayat Devam Ediyor dizisi 1. bölümü ile 18 kasım cuma günü yayınlanacak.Başlama saati 20:00 peki Cuma günü hangi diziler var.Öncelikle özellikle gençlerin takip ettiği Adını Feriha Koydum dizisi en büyük rakip olarak gözüküyor.Bir çocuk Sevdim diziside rakip olabilir.Ama bize Göre özellikle orta yaş ve üstü insanların Hayat Devam Ediyor dizisini takip edeceği.Özellikle dedesi yaşında birisi ile evlendirilen hayat insanların yüreklerini acıtacağa benziyor.Dizimizin başlamasına yaklaşık 10 gün gibi bir süre var ve tüm güncel haberleri Sitemizde sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.. Buyrun Fragman.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Bölüm Fragmanı izlesene hd izle, Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm Fragmanı izlesene full izle, Hayat Devam Ediyor 1.Bölüm Fragmanı izlesene son bölüm izle .

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More