Justin Bieber'in Çocuğu Oldu. 17 yaşında Baba Oldu.





Söylediği şarkılarla genç kızların sevgilisi haline gelen 17 yaşındaki kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber’in çocuğunun olduğu iddaları gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin detayları.
20 yaşındaki Mariah Yeater adlı ABD’li genç kız, 6 Temmuz’da dünyaya getirdiği erkek çocuğun babasının Justin Bieber olduğu iddiası ile mahkemeye başvurdu.
Mahkemeye yeminli ifade veren genç kadın, Los Angeles’te geçen yıl 25 Ekim’de konser veren Bieber ile beraber olduğunu söyledi. Bieber’in ilk defa seks yaptığı için korunmak istemediğini anlatan genç kadın, hamile olduğunu
öğrenmesinin ardından genç şarkıcı ile menajeri aracılığıyla iletişim kurmaya çalıştığını anlattı. Hiç kimsenin kendisini aramadığını kaydeden genç kadın, ilişkiden 36 hafta 2 gün sonra Tristyn Anthony Markhouse adlı erkek bebeği dünyaya getirdiğini söyledi.


Genç kadın “Zamanlama ve başka bir erkekle birlikte olmadığım için Bieber’in çocuğumun babası olduğuna inanıyorum” dedi. 10 aydır 19 yaşındaki şarkıcı Selena Gomez ile birlikte olan Bieber ise “O kadınla birlikte olmadım. Kötü niyetli kişilerin bir yalanı bu” diyerek kendini savundu.

25 Kasım’da görülecek dava sonucu genç kadın haklı çıksa da başı dertten kurtulmayacak: Geçen yıl ekimde Bieber 16 yaşında olduğu için, genç kadın hakkında 18′inden küçük biriyle olmaktan dava açılacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More