Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm İzle Başvuru Formu



Kenan Işık Kim Milyoner Olmak İster İzle,Kim Milyoner İster Yeni Bölüm İzle,Kim Milyoner Olmak İster İzle,Kim Milyoner OLmak İzter Dünkü Bölümünü İzle,Kim Milyoner Olmak İsterKim Milyoner OLmak İster İzle,Kim milyoner Olmak İster Hd İzle,Kim Milyoner Olmak İster Online İzle,Kim Milyoner Olmak“Kim Milyoner Olmak İster”, Kenan Işık’ın sunumuyla 22.45′de atv’de…
Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster’ Atv ekranlarında Kenan Işık’ın sunumuyla atv ekranlarında!
Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.
Emine Lefkur: 36 yaşında, İstanbul’dan katılıyor. Yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor. 7. soruda ve telefon jokeri hakkı duruyor. Kenan Işık’ı sorulara yorumlarıyla ve anlattığı hikayelerle çok güldüren Emine Hanım, eşinin gelecek planlarından ‘biz’ diye bahsettikçe, o, hep ‘ben’ demeye devam etti. Kenan Işık’ın bu tespitine Emine Hanım’ın cevabı ne oldu? İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren cevabı kaçırmayın. Emine Lefkur, Trabzon Akçaabatlı ve gerçek bir Karadeniz kadını. “Biz Karadenizliler düz mantığızdır” diyerek kaçıncı soruya kadar geldi? Joker hakkını kullanmayı unutup, aniden son kararım diyen Emine Hanım, “Ay Kenan Bey ben ne yaptım” diyerek izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Emine Hanım’ı izlemeye doyamayacaksınız.
Milyoner olmak için son kararınızı vermeye hazır mısınız?

Tekparca İzle 10 Kasım 11Kasım 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16Kasım 17 Kasım 18 Kasım 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25Kasım 26Kasım 27 Kasım 28Kasım 29Kasım 30 Kasım

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More