Aras Kargo Personel Alımı – İş Başvurusu- Eleman Alımı 2012



Aras Kargo Personel Alımı,aras kargoda çalışmak isteyen kullanıcılarımızı yakından ilgilendirmektedir.1979 yılında Aras Pazarlama’nın kurulmasıyla temelleri atılan Aras Kargo bugün, 19 Bölge Müdürlüğü, 29 Transfer Merkezi, 769 İrtibat Bürosu, 2500 araçlık filosu ve 7700 kişilik uzman kadrosuyla her ay 6 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet vermektedir. Ülkemizin bütün il ve ilçelerinde 1500′ü aşkın yerleşim birimine hizmet götüren Aras Kargo, ayrıca 800′e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleterek hizmetlerine devam ediyor.

Aras Holding bünyesindeki üç şirket; Fillo Kargo, Aras Logistics ve Aras Kurye, güçlerini birleştirmiş ve yönetimsel olarak tek bir çatı altında toplanmıştır. 32 yıldır önem taşımaya müşteri odaklı hizmet anlayışımızla devam etmekteyiz.
Aras Kargo Açık Pozisyonları Görmek ve Başvuruda Bulunmak için Tıklayınız..


Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More