Berlin Kaplanı Filmi İzle





Ünlü komedyen Ata Demirer, Eyyvah Eyvah filmlerindeki başarısından sonra şimdide “Berlin Kaplanı” adında bir film çıkarıyor. Senaryosunu kendi yazdığı ve başrolünde oynayacağı film 27 Ocak’ta vizyona giriyor.

Berlin Kaplanı Filminin Konusu;
Ata Demirer’in yaptığı açıklama şöyle; “Berlin Kaplanı, filminin senaryosu Berlin‘de yaşayan ve geçimini boksörlük yaparak sağlayan Ayhan Kaplan’ın hikayesidir. Tıpkı Eyyvah Eyvah’lardaki Hüseyin Badem gibi.”


Berlin Kaplanı filminin oyuncu kadrosunu; Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer oluşturuyor. Filmin Berlin sahnelerinde ise 1000′in üzerinde Alman figüran ve Almanya’da yaşayan Türk oyuncular ile birlikte Alman oyuncular da rol aldı.

Berlin Kaplanı Fragmanı;

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..






Ata Demirer ‘ in başrol aldığı ve son filmi olan Berlin Kaplanı ‘ nın fragmanı yayınlandı. 27 Ocak 2012 tarihinde vizyona girecek olan Berlin Kaplanı ‘ nın başrolünde Ata Demireri görüyoruz . Berlin Kaplanı ‘ nın diğer ünlü isimleri ise Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer . Fragmanı ise ayrı keyifli. Ata Demirer son filmi ile herkesi çok güldürecek gibi. Zaten Eyyvah Eyyvah ‘ da da çok gülmüştük. Berlin Kaplanı filmini de büyük bir zevkle büyük bir heyecanla bekliyoruz. Berlin Kaplanı filmi fragmanını izleyebilirsiniz.




Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer'in rol aldığı filmi Hakan Algül yönetiyor Ata Demirer yeni filmi Berlin Kaplanı çekimlerine başladı. Ata Demirer Eyvah Eyvah'dan sonra bu sefer de Berlin Kaplanı ile güldürecek. Berlin Kaplanı, box, boxsör, Facebook, filimi, filmi, fragmanı, görüntüleri, İzle, kaplan Berlin Kaplanı Filmi İzle Filmi Seyret | Film İzle,HD Filmler,3D Fimler,En Son Yerli Filmler,2011 Filmler,2012 Filmler,Online Film,Sitesi Ata demirer, berlin kaplanı filmi izle, sinema çekimi, yeni fragman izle, direk izle, vizyon, tarihi,konusu,berlin kaplanı, seyret Berlin kaplanı izle - berlin kaplanı fragman - berlin kaplanı filmi - sinema çekimi. Ata demirer, berlin kaplanı filmi izle, sinema çekimi, yeni fragman izle, direk izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More