Crystal Palace – Birmingham Maçını Canlı İzle Maç Özeti ve Golleri



22. haftanın kapanış maçında Crystal Palace sahasında Birmingham City’i konuk edecek. Crystal Palace takımı son oynadığı N. Forest maçında zor da olsa kazanmasını bildi. Zor pozisyon bulabilen bir takım oldukları için, buldukları golleri de koruma ihtiyacı duyuyorlar. Bu durum yüzünden çok basit puanlar kaybettiler.Birmingham ise, hafta içi oynadığı AVL maçından yorgun bir şekilde döndü. Maribor karşısında rahat bir futbol oynamalarına rağmen, üst üste gelen bu maç trafiği oyuncularda yorgunluğa sebep oldu. Bu yüzden bu karşılaşmada biraz daha defansif bir yapıda oynayacaklarını düşünüyorum.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Tabloda yer alan yayınları nasıl izleyeceğiniz hakkında fikriniz yoksa, sayfanın altında yer alan açıklamalara göz atınız.
Not : Yeni linkler eklendikçe sayfa kendini yenilemez, istediğiniz maça ait bağlantı bulunmuyorsa henüz eklenmemiş demektir, saha sonra tekrar deneyin.




Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

Tags: Crystal Palace - Birmingham Maçı Justin Tv Canlı İzle, Crystal Palace - Birmingham Maçı Tahmini, Crystal Palace - Birmingham Maçını Canlı İzle 19 Aralık 2011, Crystal Palace - Birmingham Maçının Özeti Golleri 19 Aralık 2011, Etiketler: Crystal Palace - Birmingham Highlights Video 19.12.2011, Lig Tv Crystal Palace - Birmingham Maçını Canlı İzle, Watch Crystal Palace - Birmingham Live Stream Online 19.12.2011

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More