Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm izle 22 aralık



Fatmagül ve Kerim’in baş başa yaşadıkları birkaç gün İstanbul’dan gelen haberle sona erer. Apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kalırlar. Onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öte yandan, ortalık sakinleşmiş, alınan kararla, davayla ilgili haber yapılması önlenmiş ve Fatmagül rahatlamıştır. Fatmagül normal hayatına döner fakat, peşindeki gölgeden habersizdir. Erdoğan planlarını uygulamak için harekete geçmiştir.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Tabloda yer alan yayınları nasıl izleyeceğiniz hakkında fikriniz yoksa, sayfanın altında yer alan açıklamalara göz atınız.
Not : Yeni linkler eklendikçe sayfa kendini yenilemez, istediğiniz maça ait bağlantı bulunmuyorsa henüz eklenmemiş demektir, saha sonra tekrar deneyin.







Nil'e çok yakın olup kalbine dokunamayan ve alkolle teselli bulmaya çalışan Erdoğan, sağlıklı düşünemediği için, sonunda çözümün Fatmagül'ü ikna etmekte olduğunu düşünür ve terapiden çıkan Fatmagül'ü takip edip karşısına çıkar. Bu sırada beklenmedik bir gelişme olur.

Kardeşini karşılamaya giden Rahmi, Erdoğan'ı kardeşinin karşısında görünce çılgına döner. Ve Erdoğan'ı komaya sokana kadar döver.

Erdoğan Ölecek mi? Fatmagül'ün başı büyük belada...

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm Fragmanı, Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm Fragmanı izle, Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm Fragmanı Seyret, Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm Fragmanı izle, Fatmagülün Suçu Ne 56. Bölüm Fragmanı izle, Fatmagülün Suçu Ne Son Bölüm Fragmanı izle,fatmagülün suçu ne 55. bölüm izle 22 aralık,22 aralık Fatmagülün Suçu Ne 55. bölüm Fragmanı,Fatmagülün Suçu Ne 55. bölüm Fragmanı 22 aralık izle,fatmagülün suçu ne 22 aralık fragmanı izle,fatmagülün suçu ne son bölüm fragmanı 22 aralık

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More