Kazanmak için 1 Dakika Son Bölüm İzle Başvuru Formu




Dünya genelinde 35 ülkede yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışma formatı “Kazanmak için 1 Dakika” Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.
Kazanmak için 1 Dakika Yarışması Nedir?
Kazanmak için 1 Dakika yarışmasında, her evde rahatlıkla bulunan malzemeler kullanılarak, bir dakika içerisinde tamamlanacak oyunlardan oluşan yarışmada heyecan dorukta olacak. Büyük ödülü kazanmak için yarışmacılar, 10 oyundan her birini 1 dakikada tamamlamak zorunda olan yarışmacının oyun süresince 3 hakkı olacak.

Yarışmacıların barajlarda oyunu durdurup, o zamana kadar kazandığı ödül miktarını alarak ayrılabilecekleri yarışmada, becerisine güvenenler, oyun sonuna kadar gidip büyük ödül olan 500.000 TL’nin sahibi olacaklar.
Kazanmak için 1 Dakika‘da yarışmacı olabilmek için, Kazanmak için 1 Dakika Başvuru Formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Kazanmak için 1 Dakika Başvuru Formu

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

 Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve 35 ülkede yayınlanan "Kazanmak için 1 Dakika" başlıyor.

Kanal D’de yakında “Kazanmak İçin 1 Dakika” isimli yarışma programı başlıyor.
Dünyada izlenme rekorları kıran ve 35 ülkede yayınlanan yarışma Türkiye’ye geliyor.
Yarışma her evde rahatlıkla bulunabilen malzemelerin kullanılmasıyla 1 dakika içerisinde tamamlanacak oyunlardan oluşuyor.

Büyük ödülün sahibi olabilmek için, 10 oyundan her birini 1 dakika dolmadan tamamlamak zorunda olan yarışmacının oyun boyunca 3 canı bulunacak.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Yarışmacılar isterlerse barajlarda oyunu durdurup, o zamana kadar kazandıkları ödül miktarını alarak ayrılabilecekler.Kendisine güvenenler ise oyun sonuna kadar gidip 500.00 TLnin sahibi olabilecekler.
Başvuru FormuEtiketler: Kazanmak İçin 1 Dakika,Kazanmak İçin 1 Dakika başvuru,Kazanmak İçin 1 Dakika başvuru formu,Kazanmak İçin 1 Dakika yarışması Kazanmak için 1 Dakika, Kazanmak için 1 Dakika izle, Kazanmak için 1 Dakika Full, ... Bu kategoride "Kazanmak için 1 Dakika" dizisindeki bölümler listelenip,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More