Labirent Filmi İzle




Yönetmen : Tolga Örnek
Senaryo : Tolga Örnek
Oyuncular : Meltem Cumbul, Timuçin Esen, Tolga Örnek, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu
Filmin Türü : Macera
Orijinal Adı : Labirent
Yapımcı Firma : Ekip Film
Yapım Yılı : 2011

Yapım Ülkesi : Türkiye, Almanya
Resmi Sitesi : http://www.labirentfilm.com/
Dağıtıcı Firma : Tiglon Film
Vizyon Tarihi : 23.12.2011
Filmin konusu, güncelliğini maalesef hiç kaybetmeyen terörizme ve istihbarat kurumlarına eğilirken, Orta Doğu ve Batı dünyası arasında bir geçiş köprüsü olan bu coğrafyanın, bıçak sırtı konulara bakış açısı da masaya yatırılıyor.
'Labirent' filminde rol alan ünlü güzel oyuncu Meltem Cumbul, rolü gereği ağır işkence gördü.
Meltem Cumbul'la Timuçin Esen'in 'Gönül Yarası'dan yedi yıl sonra ikinci kez birlikte kamera karşısına geçtiği 'Labirent' filmi, 23 Aralık'ta seyirciyle buluşacak.
Tolga Örnek imzalı film, Türk ve yabancı oyuncularla İstanbul, Mardin ve Almanya'da çekildi. Film, Türkiye ve Ortadoğu'yu kaosa sürükleyecek bir saldırıyı önlemek amacıyla Türk istihbaratı tarafından yürütülen operasyonu konu alıyor. Filmin bir sahnesinde işkence gören Cumbul, rolünün kendisini çok etkilediğini söyledi.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..







Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

Etiketler: film replik sitesi,film replikleri,Labirent,Labirent film hakkında,Labirent izle,labirent meltem cumbul,Labirent online izle,labirent timuçin ...timuçin esen meltem cumbul labirent filmi videoları izle, videosunu seyret, vidyo görüntüleri izleme, indir, yükle, download, dinle  Labirent Film izle Labirent Film fragman izle, Meltem Cumbul ve Timuçin EsenLabirent Film izle , Tolga Örnek’in yeni filmi Labirent zile,Labirent – filmi fragman izle,Labirent – filmi seyret

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More