Pis Yedili 8. Bölüm izle (13 Aralık Salı)




Pis Yedili, okudukları lisede çıkan yangın sonucu açıkta kalan yedi liseli gencin, zorunluluktan geçiş yaptıkları özel bir kolejde ikoncanlar adını taktıkları yeni kolejli arkadaşlarıyla aralarında geçen atışmalı ve eğlenceli diyaloglarla dolu bir okul hikayesi.

İstanbul'un varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitim'deki idealist danışman Filiz hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..




öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz. Tek seçenek ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz hanım bu Yedi öğrenci için okulun kapısını çaldığında terslenir. Ama pes etmez ve zorla da olsa yedi fakir öğrencinin zenginlerin okuduğu bu koleje kabul edilmelerini sağlar.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

Etiketler : Pis Yedili, Pis Yedili 8. Bölüm, Pis Yedili 8. Bölüm Fragmanı, Pis Yedili Fragmanı, Pis Yedili izle, Pis Yedili Son Bölüm Pis Yedili 8. Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 8. Bölüm Fragmanı, Pis Yedili 8. Bölüm Fragmanı seyret, Pis Yedili 13 Aralık Fragmanı, ekranların sevilen gençlik, komedi dizisi Pis Yedili merakla beklenen yepyeni 8. bölüm ile 13 Aralık 2011 Salı akşamı sevenleri ile buluşuyor. pis yedili son bölüm izle pis yedili son bölüm indir pis 7 li pis 7li tek link indir pis 7li izle 2. bölüm izle 2. bölüm indir pis yedili 2. bölüm rapidshare indir pis yedili 2. bölüm tek link indir pis yedili 2. bölüm tek link izle pis yedili 1 kasım izle 1 kasım indir 1 kasım tek link izle 1 kasım tek link indir 01.11.2011 izle 01.11.2011 indir 01.112011 te link rapidshare indir 2. bölüm rapidshare indir hotfile indir rapidshare indir filejungle fileserve indir fileserve tek link indir kekillicivideo kekillici "

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More