2012 yılında boyalı saçlar



2012 yılında saçlar hangi renk olacak? 2012 yılında en çok hangi renk saç boyaları kullanılacak ? işte bu sorularınızın yanıtlarını arıyoruz.

2012 yılının ilk baharında bayanlar arasında kızıl saç moda olacak. Yaz döneminde ise siyah ve sarı saçlar yine favori gösterilecek.2012 yılı boyalı saç modelleri ve modası konusunda uzmanlar hangi tür ve renk boyaları kullanmanızı tavsiye ediyor ? işte yanıtları..

2012 YILI SAÇ BOYASI SEÇİMİ

Nasıl yüzünüzde kızarıklıklar olduğu zaman daha da belirginleştirdiği için kırmızı triko giymekten kaçınıyorsanız, aynı durum sıcak tonlardaki saç renklerinde de geçerli. Boya uzmanları, saç renginizi seçerken cilt tonunuzu baz almanız gerektiğini belirtiyor.

Koyu tonlar
İdeal koyu saç renk tonuzu öğrenmek için çocukluk fotoğraflarınıza bakın. Çocukken sahip olduğunuz doğal saç renginiz size yüzde 90 en çok yakışan renk olacaktır. Ergenlik çağıyla birlikte çoğu kadının saç rengi daha da koyulaşır ve parlaklığını kaybeder. Çok koyu saç rengi sizi daha sert ve yaşlı gösterebilir. Halle Berry, Sandra Bullock, Eva Mendes’i örnek alabilirsiniz.

Altın dokunuş
Saç renginiz kesinlikle cilt tonunuzla aynı olmamalı. Aksi taktirde sürekli hastaymış gibi soluk bir görünüme sahip olabilirsiniz. Örneğin platin sarısı son zamanlarda çok gözde ancak çok açık tenliyseniz, bu saç rengiyle Albinolara benzemeniz mümkün. Bu yüzden sarı rengini şeftali tonlarında gölgeler ile renklendirebilirsiniz. Jennifer Aniston, Uma Thurman, Drew Barrymore, Blake Lively’i örnek alabilirsiniz.

Kırmızı parlaklık
Kahverengi bazlı, bakır renkli gölgeler sarı saçlarda oldukça etkileyici bir görünüm yaratıyor. Ancak O’Conner gölgelendirme de çok fazla sıcak tonlar kullanmamaktan yana… Altın bazlı bakır rengi sizin olduğunuzdan daha soluk benizli görünmenize neden olabilir. Bu yüzden ünlü kuaför soğuk renk skalasından bir kırmızı tonu seçerek, yanakalrınıza doğal bir pembelik kazandırabileceğinizi dile getiriyor. Tabii saçınızın da parlaklığını koruyarak…


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More