Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş Maçının Geniş Özeti Golleri izle 8 Mart 2012



Atletico Madrid-Beşiktaş maçı canlı maç izle Star TV’de Canlı Yayında izleyebilirsiniz.. Avrupa’da ki tek temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Atletico Madrid’in konuğu oluyor. Atletico Madrid Beşiktaş maçı 8 mart 2012 Perşembe günü saat 20.00 ‘da başlayacak… Canlı yayında maç www.memurvadisi.com farkı ile de sizlerle olacaktır.


Atletico Madrid-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat maçta?

Uefa Avrupa Liginde 3. Turda heyecan dolu maçlar bizleri bekliyor. Atletico Madrid-Beşiktaş maçı 20,00'da Star tv ekranlarından canlı yayınlanacak.Bu maçı sitemizden de Star Tv aracılığıyla yada yabancı Tv kanalları aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 3. turdaki rakibi milli futbolcu Arda Turan’ın da formasını giydiği İspanya’nın Atletico Madrid takımı oldu. İtalya’nın Lazio ekibini 3-1 ve 1-0′lık skorla geçip 3. tura çıkan Atletico Madrid, çeyrek finale kalmak için Beşiktaş ile mücadele edecek.
Beşiktaş Atletico Madrid maçı 8 Mart 2012 akşamı Madrid’da karşı karşıya gelecekler. Peki Beşiktaş Atletico Madrid maçı saat kaçta? Beşiktaş Atletico Madrid maçı hangi kanalda? Beşiktaş Atletico Madrid maçı hakkında tüm bilgileri aşağıdaki haberimizde bulabilirsiniz..



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..











Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş maçı golleri, 8 Mart Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş maçıgeniş özeti, Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş Maçı golleri İzle, A.Madrid 3-1 Beşiktaş özet video, Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş Highlights Video 08.03.2012, Watch Free Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş Live Stream Online 08.03.2012
Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. İlk yarıda felaket bir futbola imza atan siyah-beyazlılar ikinci yarıdaki oyunu ile tur için biraz da olsa umut verdi. Kartal’ın tek sayısı eski Atletico’lu Simao’dan geldi.
Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş maçı geniş özeti
Atletico Madrid 3-1 Beşiktaş maçı golleri




3-1


Beşiktaş’ın sol kanadında Carlos Carvalhal, Veli’ye görev verdi. Atletico ilk dakikadan itibaren o kanattan saldırdı. Siyah-beyazlılar tam oyunu dengeledi derken Madrid temsilcisi golü buldu. 24. dakikada soldan atılan uzun çapraz topu alarak sağdan içeri giren Salvio, Cenk ile karşı karşıya kaldı ve fileleri buldu. Bu golün şokunu atlatamayan Beşiktaş kalesinde ikinciyi yine aynı isimden gördü. Yine soldan ceza alanına giren Arjantinli, topun altına güzel girdi ve Cenk’in üstünden farkı ikiye çıkarttı.

Dakikalar 37’yi gösterirken Adrian, adeta dans eder gibi geçti siyah-beyazlı savumanın arasından ve ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci 45 dakikaya Carvalhal, Quaresma- İsmail değişikliği ile başladı. Tek bir değişiklik siyah-beyazlıların direncini arttırdı. Kazanılan köşe vuruşunda savunmadan seken top Simao’nun önüne geldi. Portekizli eski takımına ceza alanı dışından enfes bir gol attı.

Bu golle ümitlenen Beşiktaş ataklarını sıklaştırdı. Savunmada fazla açık vermeyen siyah-beyazlılar daha bir güvenle saldırmaya başladı. Pektemek ve Holosko ile yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayan Kara Kartal, skoru değiştiremedi. Yine de Beşiktaş, ikinci yarıdaki oyunuyla biraz da olsa umut ışığı gösterdi.

3-1 mağlup olan Beşiktaş gelecke hafta İnönü Stadı’nda tur için sahaya çıkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More