Hac Kayıt Yenileme İşlemleri Başvuruları ve Sonuçları 2012



2012 Hac Kayıt Yenileme İşlemleri, 2012 Hac Başvuruları Kayıt İşlemleri, Hac ve Umre kayıtları 2012, hac.diyanet.gov.tr 2012 Hac Kayıtları, 2012 Hac Kayıt Diyanet hac.diyanet.gov.tr/hackayit, Hac kayıtları başvuru İnternetten, http://hac.diyanet.gov.tr, hac diyanet, hpp//hac.diyanet.gov.tr, hac.diyanet.gov.tr, http://hac.diyanet.gov.tr 2012 Hac Kayıt Başvuru Adresi, hac.diyanet.gov.tr Hacı Adayları Başvuru Adresi Tıkla 2012 hakkındaki bilgiler.


2012 hac başvuru kayıtları yenileme ne zaman başlıyor – 2012 hac kayıt yenileme ne zaman
2012 hac müracaatları ne zaman başlıyor
2012 yılı hac kayıtları 27 Mart - 12 Nisan 2012 tarihleri arasında “Kayıt Yeniletme” ve “İlk Defa Kayıt Yaptırma” şeklinde yapılacaktır. Müracaatlar; 2011 yılında kuraya katılanlar için “Kayıt Yenileme”, ilk defa müracaat edecekler için de “İlk Defa Kayıt Yaptırma” şeklinde iki ayrı kategoride olacaktır.

Kayıt yenileyecek veya ilk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarıyla, bunlardan kuraya birlikte katılarak beraber hacca gitmek isteyenler müracaatlarını, internet yoluyla Başkanlığımızındiyanet.gov.tr adresinden yapabilecekleri gibi, doğrudan müftülüklerden temin ederek dolduracakları form dilekçe ile il ve ilçe müftülüklerine müracaat ederek de yapabileceklerdir.

İlk defa kayıt yaptıracak hacı adayları, kişi başına 15.-TL.’yi Başkanlıkça belirlenen bankalardan (T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Al-Baraka Türk Katılım Bankası, Asya Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası) birine doğrudan veya internet üzerinden yatıracaklardır.

İl ve ilçe müftülüklerine ilk defa doğrudan müracaat yapanlar, nüfus cüzdanı fotokopisi ile banka dekontunun/belgesinin bir suretini, kayıt yenileyenler ise nüfus cüzdanı fotokopisini müracaat dilekçesine ekleyeceklerdir.

Hac Kayıt Sayfası sonuçları için TIKLAYINIZ... 2012

2012 yılı hac kayıtları 27 Mart - 12 Nisan 2012 tarihleri arasında “Kayıt Yeniletme” ve “İlk Defa Kayıt Yaptırma” şeklinde yapılacaktır.

2012 yılında Hacca Müracaat edecek vatandaşlarımızın öncelikle 2012 YILI HAC KAYITLARINDA İZLENECEK YOL ve AÇIKLAMALARI okumaları ve buna göre kayıt işlemlerine başlamaları gerekmektedir..


1. 2012 yılı hac organizasyonlarına katılmak isteyenlerle ilgili müracaatlar; 27 Mart – 12 Nisan 2012 tarihleri arasında, 2011 yılında kur’aya katılanlar için “Kayıt Yenileme”, ilk defa müracaat edecekler için de “İlk Defa Kayıt Yaptırma” şeklinde iki ayrı kategoride yapılacaktır.

2. Kayıt yenileyecek veya ilk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarının;
a) 2011 yılında kur’aya katılıp kur’a sonrasında hacca gidemeyenlerin kayıt yenileme işlemleri internet ortamında Diyanet İşleri Başkanlığınca otomatik olarak yapılacaktır. Ancak 2011 yılı ön kayıt dilekçesinde belirttiği il, ilçe, hac konaklama türleri ve birlikte kur’aya girecek kişilerde değişiklik yapmak isteyenler ile müracaatından vazgeçmek isteyen hacı adayları Müftülüklere başvurarak gerekli değişiklikleri müracaat süresi içerisinde yaptıracaklardır.
b) İlk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarıyla, bunlardan kur’aya birlikte katılarak beraber hacca gitmek isteyenler, ön kayıt ücretini bankaya yatırarak müracaatlarını internet ortamında Diyanet İşleri Başkanlığının http://hac.diyanet.gov.tr internet adresinden yapabilecekleri gibi, doğrudan müftülüklerden temin ederek dolduracakları ekte yer alan Form Dilekçe ile il ve ilçe müftülüklerine müracaat ederek de yapabileceklerdir.
3. Çeşitli masraflar için ilk defa kayıt yaptıracak hacı adayları kişi başına 15.-TL.’yiBaşkanlıkça belirlenen ve aşağıda isimleri yer alan bankalardan birine yatıracaklardır. Kayıt yenileyenlerden ise her hangi bir ücret alınmayacaktır. Müracaattan sonra vazgeçenler ile hacca gidemeyenlere bu paraları iade edilmeyecektir.

a) T.C. Ziraat Bankası,

b) Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.,

c) Türkiye Halk Bankası,

d) Asya Katılım Bankası A.Ş.,

e) Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.,

f) Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.,
g) Al-Baraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

4. Doğrudan il ve ilçe müftülüklerine yapılacak müracaatlarda nüfus cüzdanı fotokopisi ile banka dekontunun/belgesinin bir sureti müracaat dilekçesine eklenecektir.



2012 YILI HAC KAYITLARI İÇİN İZLENECEK YOL

1- 2011 yılı Hac Kayıtları, 2011 yılında kur’aya katılanlar için “Kayıt Yenileme ”, ilk defa müracaat edecekler için de “İlk Defa Kayıt Yaptırma” şeklinde yapılacaktır.

2- “Durumunuzu Sorgulayın” ekranından T.C Kimlik numaranızı girerek; Hacca gitmeye mani bir durumunuzun olup olmadığını, ilk defa mı hac müracaatında bulunacağınızı veya hangi yıldan itibaren peş peşe hacca müracaat ettiğinize dair bilgileri öncelikle kontrol ediniz.

3- 2011 yılı hac organizasyonlarına katılmak isteyen hacı adaylarıyla, bunlardan kur’aya birlikte katılarak beraber hacca gitmek isteyenler müracaatlarını 25 Nisan – 06 Mayıs 2011 tarihleri arasında elektronik ortamda veya il ve ilçe müftülüklerine doğrudan yapabileceklerdir.

4- İlk defa kayıt yaptıracaklar; web sayfamızdan isimleri bildirilen bankalardan herhangi birine kişi başına 15.-TL kayıt ücreti yatırdıktan sonra; doğrudan internet üzerinden kayıtlarını yapabilecekleri gibi Banka dekontunu / belgesini ve nüfus cüzdanlarının fotokopileri ile birlikte kaydını yaptırmak istediği İl veya İlçe Müftülüklerimizden birine giderek Müftülüklerimizden temin edecekleri “ 2011 YILINDA TEK BAŞINA VEYA BİRİNCİ DERECEDE YAKINLARIYLA ( eş, anne, baba, kayınvalide, kayınbaba, kardeş, çocuk ) BİRLİKTE HACCA GİTMEK İSTEYENLERE AİT MÜRACAAT FORM DİLEKÇESİ” ni doldurarak kayıtlarını yapabileceklerdir.

5- Kayıt yenileyenler ise; bankaya para yatırmadan doğrudan internet üzerinden veya nüfus cüzdanlarının fotokopileri ile birlikte kaydını yaptırmak istediği gunceldir.com İl veya İlçe Müftülüklerimizden birine giderek Müftülüklerimizden temin edecekleri “ 2011 YILINDA TEK BAŞINA VEYA BİRİNCİ DERECEDE YAKINLARIYLA ( eş, anne, baba, kayınvalide, kayınbaba, kardeş, çocuk gibi ) BİRLİKTE HACCA GİTMEK İSTEYENLERE AİT MÜRACAAT FORM DİLEKÇESİ” ni doldurarak kayıtlarını yapabileceklerdir.

6- İnternet üzerinden kayıt yaptıracak vatandaşlarımızın; açıklamaları dikkatlice okuduktan ve kendilerine uygun olan hac tercihlerini belirledikten sonra kayıtlarını yapmaları,

7- İnternet üzerinden kayıtlar T.C Kimlik numarası ile yapılacağından girilen T.C kimlik numarasının doğru girilmesi, ve gelen kimlik ile kayıt bilgilerinin dikkatlice kontrol edilmesi,

8- İnternet üzerinden kayıt yapacakların; kayıtlarını tamamladıktan sonra kendilerine verilecek olan elektronik şifre ile yazıcıdan alacakları kayıt durumlarını gösterir çıktıları muhafaza etmeleri ,

9- Elektronik şifreler kayıt süresi içerisinde yapılacak itiraz ve düzeltmelerde ve hacla ilgili iş ve işlemlerin internet üzerinden takibinde kullanılacağından, bu şifrelerin dikkatlice muhafaza edilmesi ve ilgisi bulunmayan kişi veya kişilerce paylaşılmaması gerekmektedir.

10- İnternet üzerinden yapılacak kayıtlarla ilgili; birinci dereceden akrabaların birlikte müracaatları, kayıt olacağı il ve ilçe tercihleri ile hac konaklama türü tercihleri bağlayıcı ve daha sonra da değiştirilmesi mümkün olmayacağından bu tercihlerin dikkatlice yapılması gerekmektedir.
2012 YILI HAC KONAKLAMA TÜRLERİ
Hacca gidecek vatandaşlarımıza farklı hizmet seçenekleri sunabilmek maksadıyla Mekke ve Medine’deki bina ve otellerin fiziki yapıları ve Harem’e olan mesafeleri dikkate alınarak, hac konaklama türleri aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

A) NORMAL

Bu türde genel olarak

Binadaki ikamet durumu genelde oda sistemine uygun olan, fiziki yapısı iyi, asansör sayısı yeterli, lobisi geniş ve ferah, müstakil yemekhane / irşat salonu bulunan, ortak kullanım mekanları hacı sayısına göre yeterli, kadın ve erkeklerin ayrı ayrı odalarda en çok 5 kişinin birlikte kalacağı ve genel olarak değerlendirildiğinde diğer normal tür standardındaki binalara göre daha olumlu özellikleri ve rahatlığı bulunan,

Mekke’de Harem avlusuna en fazla 7 km., Medine’de ise Merkeziyede veya Hareme en fazla 700 metre mesafede yer alan binalarda ve her bir odada asgari 4 m²’ ye 1 kişi düşecek şekilde uçak programına uygun olarak konaklama yaptırılacaktır.

Kalış süresi uçak programına göre tahminen 25 – 45 gün arasında; otel ücretlerinin de tahmini olarak: 2.350 – 2.750 AVRO arasında olması öngörülmüştür.

B) MÜSTAKİL

Bu türde genel olarak

Mekke’de Harem avlusuna en fazla 7 km., Medine’de ise Merkeziyede veya Harem avlusuna en fazla 700 metre mesafede yer alan, standart otel hizmeti verilmeyen,

İçinde tuvalet, banyo ve buzdolabı bulunan, 2 veya 3 kişilik odalarda konaklama yaptırılacaktır.

Mekke’de müstakil konaklama türündeki hacılar ile normal konaklama türündeki hacıların aynı binada iskan edilmeyecektir.

Medine’de ise Merkeziyedeki yeni binaların genelde müstakil konaklama tür standardında inşa edilmesi sebebiyle, uçak programlarının zorunlu kılması halinde, müstakil konaklama tür ve normal konaklama tür kriterlerine uymak kaydıyla bu binalarda aynı anda her iki kategorideki hacı adaylarının da iskan edilebilecektir.

Müstakil konaklama türü için belirlenen fiziki özellikleri taşımayan binaların, bu türler için kullanılmayacaktır.

Kalış süresinin uçak programına göre takriben 15 – 30 gün arasında; Otel ücretlerinin de tahmini olarak: 3.500 – 4.750 AVRO arasında olması öngörülmüştür.

Bu türün, binaların harem avlusuna takribi uzaklıklarına ve verilecek hizmet durumlarına göre 3 ayrı kategoride düzenlenebilecektir.

Bunlar;

1- Müstakil-1

Harem avlusuna olan mesafesinin : 0 – 1500 metre ;

2- Müstakil-2

Harem avlusuna olan mesafesinin : 1501 – 3500 metre;

3- Müstakil-3

Harem avlusuna olan mesafesinin : 3501 – 7000 metre olarak belirlenmiştir.

C) OTEL

Bu türde genel olarak

Mekke ve Medine standartlarına göre lüks oteller ile yıldızlı statüde olup, günlük oda temizliği, çarşaf ve havluların değişimi vb. hizmet veren otellerin kiralanacaktır.

Bu otellerde 2 veya talep olması halinde 3 kişilik odalarda konaklama yaptırılabilecektir.

Anlaşmaya göre 2 veya 3 öğün açık büfe yemek verilecektir.

Kiralanan otellerde sunulacak hizmet kalitesi ve otellerin harem avlusuna olan takribi uzaklıklarına göre 2 ayrı kategoride organizasyon düzenlenebilecektir.

Otel ücretlerinin de tahmini olarak: 5.500 AVRO ve üzeri olarak öngörülmüştür.

1- Otel-1

Medine’de Merkeziyede, Mekke’de ise Hareme en fazla 800 metre mesafede bulunan lüks otellerden birinde konaklama yaptırılıp,

Tahmini kalış süresi, uçak programına uygun olarak 12 – 18 gün olarak belirlenmiştir.

2- Otel-2

Mekke’de Hareme en fazla 1.500 metre mesafede, Medine’de ise Merkeziyede yer alan, yıldızlı statüde hizmet veren otellerde konaklama yaptırılıp,

Tahmini kalış süresi, uçak programına uygun olarak 14 – 25 gün olarak belirlenmiştir.

Yukarıda belirtilen bütün hac konaklama türlerine ait tavan ücretleri bilahare belirlenecektir.

Kaynak: diyanet.gov.tr sitesinden alıntıdır.


Hac Turları 2012 - 2. Program - Normal Yemekli 1. Tip 

  • Kalış süresi: Uçak programına göre
  • Yarım pansiyon konaklama
  • Tabldot Yemek
  • 1 Odada En Fazla 5 Kişi
  • Kişi başı: 2730 Euro
  • Hac - Mekke  Oteli: Hareme 3500-7000 metre
  • Hac - Medine Oteli: Hareme 0-700 metre       
  • özel hac turları
     Hac Turları 2012 - 2. Program - Normal Yemekli 2. Tip
  • Kalış süresi: Uçak programına göre
  • Yarım pansiyon konaklama
  • Tabldot Yemek
  • 1 Odada En Fazla 7 Kişi
  • Kişi başı: 2500 Euro
  • Hac - Mekke  Oteli: Hareme 3500-7000m
  • Hac - Medine Oteli: Hareme 0-700m       
       Hac 2012 - 3. Program - Müstakil 3. Tip
  • Kalış süresi: Uçak programına göre
  • Yarım pansiyon konaklama
  • 2 Kişilik Odada Bir Kişi: 4100 Euro
  • 3 Kişilik Odada Bir Kişi: 3850 Euro
  • Hac - Mekke  Oteli: Hareme 3500-7000m
  • Hac - Medine Oteli: Hareme 0-700m
      Hac 2012 - 4. Program - Otel 2. Tip
  • Hac Gidiş Tarihi:
  • Hac Dönüş Tarihi:
  • Açık Büfe Kahvaltı ve Akşam Yemeği
  • Hac 2 Kişilik Odada Bir Kişi: 5750 Euro
  • Hac 3 Kişilik Odada Bir Kişi: 5400 Euro
  • Hac - Mekke  Oteli: Saraya iman vb.
  • Hac - Medine Oteli: Crom grup - Şahba grup
       Hac 2012 -  5. Program - Otel 1. Tip
  • Gidiş Tarihi:
  • Dönüş Tarihi:
  • Tam Pansiyon Konaklama
  • 2 Kişilik Odada Bir Kişi: 7500 Euro
  • 3 Kişilik Odada Bir Kişi: 7000 Euro
  • Hac - Mekke  Oteli: Umal Qura
  • Hac - Medine Oteli: Diyar İnternational
      Hac 2012 - 6.Program - Otel 1. Tip
  • Gidiş Tarihi:
  • Dönüş Tarihi:
  • Tam Pansiyon Konaklama
  • 2 Kişilik Odada Bir Kişi: 9750 Euro
  • 3 Kişilik Odada Bir Kişi: 9300 Euro
  • Hac - Mekke  Oteli: Merve Reyhan
  • Hac - Medine Oteli: Hijra İntercontinental


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

Hac Kayıtları Hac Fiyatları, Hac 2012 için Hac Turları 2012, Hac Kayıt Merkezi 2012 Fatih

Normal Tip Hac Mustakil Tip 2012 Hac Tam Pansiyon Konaklama, Yarım Pansiyon Konaklama, Hac Kişi Başı Ne kadar,

Umre Fiyatları 2012 Haziran ve Temmuz Ayı Açıklanmıştır.

Ekonomik Umre Tur Programların da Sizlere Özel Ayarlanmış Fiyatlar Kaliteyi Ucuza Alıp Hizmeti Bize Bırakmanız Yeterli olacaktır.

4 Yıldızı Umre Tur Fiyatları 2012 Mekkeye En Yakın Oteller 100 - 200 - 300 mt Mesafe Sizlere Özel Fiyatlar Özel Hizmetler.

5 Yıldızlı Umre Tur Ramazan Umre Fiyatları 2012 Mekke Medine de Hareme En Yakın Oteller 0 - 50 - 75 - 100 mt Mesafede

hac kayıtları 2011ücretleri hac müstakil 2. tip diyanet 2011 gidiş tarihleri konya Hac Fiyatları 2012 Diyanet Bu yıl hac ücretleri Hac turları hac, Umre Fiyatları

HAc Kayıt Merkezi Umre Tur 2012 - Hac ve Umre Fiyatları 2012 İrtibat İçin :

Umre 2012 Kac Kaydı Yapan Acentalar - Hac Kayıt Turları

hac kayıtları 2012 için hac fiyatları ne kadar hac fiyati 2011 hac 2012 kaydi 2012 Hac Haberleri, Hacı Adayları Haber
2012 hac kayıtları Tel: 0212 532 7077

2012 Hac Fiyatları 2012 Hac Turları, 2012 Hac Kayıt Merkezi Hac Fiyatları, Normal Tip Hac, Umre Fiyatları, Umre, Hac Umre Turları 2012 - Ramazan Umre - Umre Fiyatları 2012 - Ramazan Umre Fiyatları - Hac Fiyatları 2012, Hac Umre 2012

2012 hac başvuru kayıtları yenileme ne zaman başlıyor - 2012 hac kayıt yenileme ne zaman
2012 hac müracaatları ne zaman başlıyor. 2012 yılı hac kayıtları hangi tarihte başlıyor. hac kayıt sorgulama 2012 hac kayıt yenileme diyanet online hac kayıtları. internetten hac başvurusu ramazan umre fiyatları

2012 Umre fiyatları, Yılı Sömestr 15 Tatil Umre Fiyatları, 3 Yıldızlı umre Fiyatları, 4 Yıldızlı umre Fiyatları ve 5 Yıldızlı Otel 15 Tatilde Ekonomik Umre Fiyatları Çıktı

Ramazan umre fiyatları 2012 Ramazan umresi 2012 Ramazanumre fiyatları size özel fırsatlar Hemen Araryın

Şubat Umresi 2012 Fiyatları şubat ayı umre, Eyüp Çakmak Hoca İle Umre Turu Ne zaman 2012 umre fiyatları Mart umre, Mart Umresi 2012 Fiyatları Martumre, Şubat umre tur Hac Umre Haber, Hac 2012 Haberleri Umre 2012 Haber Yol yapım Çalışmaları.

2012 Hac Kayıtları Ne zaman Hac Kayıtları Mart ayın da Başlıyor Hac Kayıt Sonuçları Nisan da Açıklanıyor Detaylı Bilgiler İçin Bizi Arayın

Hac Nedir Hac Faziletleri Nelerdir. Hac Ne kadar, Umre Nedir Faziletleri Umre Ne kadar hac ibadeti Vip Hac Programı Hac anlamı Hac ayları Hac ayetleri Hac sorgulama Kabe Mekke Medine Turları Size Özel Programlar hac kesin kayıt sorgulama Umre Fiyatları size özel Fiyatlar

kuran okuyan kalem, Kur'an-ı kerim okumayı tam olarak bilmeyenler veya daha iyi okumayı öğrenmek isteyenler için çok fayda görecekleri bir ürün

2 yorum:

2012 Hac Kayıtları 27 Mart'ta başlıyor (başvuru için tıklayın)
22 Mart 2012 Perşembe
2012 Hac Kayıtları 27 Mart'ta başlıyor (başvuru için tıklayın)..TC Kimlik No ile hac başvurusu yapma..

Hac Müracaatlarına İlişkin Hususlar
1. 2012 yılı hac organizasyonlarına katılmak isteyenlerle ilgili müracaatlar; 27 Mart - 12 Nisan 2012 tarihleri arasında, 2011 yılında kur'aya katılanlar için "Kayıt Yenileme", ilk defa müracaat edecekler için de "İlk Defa Kayıt Yaptırma" şeklinde iki ayrı kategoride yapılacaktır.
2. Kayıt yenileyecek veya ilk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarının;
a) 2011 yılında kur'aya katılıp kur'a sonrasında hacca gidemeyenlerin kayıt yenileme işlemleri internet ortamında Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılacaktır. Ancak 2011 yılı ön kayıt dilekçesinde belirttiği il, ilçe, hac konaklama türleri ve birlikte kur'aya girecek kişilerde değişiklik yapmak isteyenler ile müracaatından vazgeçmek isteyen hacı adayları Müftülüklere başvurarak gerekli değişiklikleri müracaat süresi içerisinde yaptıracaklardır.
b) İlk defa kayıt yaptıracak hacı adaylarıyla, bunlardan kur'aya birlikte katılarak beraber hacca gitmek isteyenler, ön kayıt ücretini bankaya yatırarak müracaatlarını internet ortamında Diyanet İşleri Başkanlığının http://hac.diyanet.gov.tr internet adresinden yapabilecekleri gibi, doğrudan müftülüklerden temin ederek dolduracakları ekte yer alan Form Dilekçe ile il ve ilçe müftülüklerine müracaat ederek de yapabileceklerdir.
3. Çeşitli masraflar için ilk defa kayıt yaptıracak hacı adayları kişi başına 15.-TL.'yi Başkanlıkça belirlenen ve aşağıda isimleri yer alan bankalardan birine yatıracaklardır.
a) T.C. Ziraat Bankası,
b) Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.,
c) Türkiye Halk Bankası,
ç) Al-Baraka Türk Katılım Bankası A.Ş.,
d) Asya Katılım Bankası A.Ş.,
e) Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.,
f) Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.,

Kayıt yenileyenlerden ise her hangi bir ücret alınmayacaktır. Müracaattan sonra vazgeçenler ile hacca gidemeyenlere bu paraları iade edilmeyecektir.
4. Doğrudan il ve ilçe müftülüklerine yapılacak müracaatlarda nüfus cüzdanı fotokopisi ile banka dekontunun/belgesinin bir sureti müracaat dilekçesine eklenecektir.
5. Müftülüklere bizzat müracaat ederek yapılan kayıtlarda müracaat dilekçeleri, müftülüklerce açılacak "2012 Yılı Hac Kayıt Defteri"ne kaydedildikten sonra bir fotokopisi ilgiliye verilecektir.
6. Hac planlamalarına ve kesin kayıtlara esas olmak üzere, hacı adayları internet ortamında veya doğrudan il ve ilçe müftülüklerine yapacakları müracaatlarında konaklama türleri ile bunlara dair yaklaşık hac fiyat aralıklarını göz önünde bulundurarak, hac konaklama türlerinden birisini mutlaka tercih edeceklerdir.
7. Tercihlerin bağlayıcı olacağı, daha sonra hac tercihlerinde her hangi bir değişikliğe izin verilmeyeceği ve kur'alar da yapılan tercihe göre çekileceğinden, hacı adayları internet ortamında veya ek form dilekçede belirtilen hac konaklama türleri hakkında doğru bir şekilde bilgilendirilecek ve tercihlerini bizzat kendileri dikkatli bir şekilde yapacaklardır.
8. Müracaatlar esnasında hacı adaylarının tercihlerini etkileyecek her hangi bir telkin, zorlama ve yönlendirme yapılmayacak, hacı adaylarını beklentiye sevk edecek, her bir hac konaklama türü için öngörülen hizmetler dışında, yerine getirilemeyecek abartılı vaatlerde bulunulmayacaktır.
9. Kayıtlar, T.C. kimlik numarası ile

Paylaşım için Teşekkürler Allah herkese gidip o Mübarek yerleri görmeyi nasip etsin inşallah....

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More