İntibak Yasasi çikti ne getiriyor?




İntibak Yasasi çikti ne getiriyor?
TBMM Genel Kurulunda, emekli aylıklarında intibakı sağlayan yasa tasarısı üzerindekigörüşmelerde Hükümet adına konuşan Çelik,sosyal güvenlik reformunun artık gerçekleştiğini, bunun ana parametreleri ile oynamamakgerektiğini söyledi.

Çelik, “Ne kadar prim ödüyorsanız o kadar emekli aylığı almak durumundasınız” dedi.


Emekli Sandığında intibakı gerektirecek bir durum olmadığını belirten Çelik, çünkü burada gösterge ve katsayı çerçevesinde aylık bağlama esasının söz konusuolduğunu, dolayısıyla yıllar arasında bir fark bulunmadığını ifade etti.

Çelik, şöyle devam etti: “Bağ-Kur’da da basamak söz konusu. Basamaklar nedeniyle ödediklerinizin gereğini alıyorsunuz. Bu nedenle Emekli Sandığı ve Bağ-Kur’da intibakı gerektiren bir durum söz konusu değil.

Geriye eski SSK kalıyor. Bu düzenlemede haksızlık, eksiklik vardı. 2000 öncesinde siyasiler bu sistemle son derece uğraşmış ve sistemi bozmuşlar.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More