Diablo 3 Çıkış Tarihi Açıklandı! Diablo 3 Ne Zaman Çıkıyor?




Blizzard tarfından 15 mart 2012  açıklandı.
Diablo serisinin ilki olan 'Diablo' 1996'da, serinin 2. oyunu 'Diablo 2' 2000'de, 2. oyunun genişleme paketi olan 'Diablo 2: Lord of Destruction' 2001'de piyasaya çıkmıştı. 2000'li yılların en sevilen ve en çok oynanan oyunlarından biri olan 'Diablo 2' ve devamı 'Diablo 2: Lord of Destruction'ı oynayanlar o yıllardan beri Blizzard'dan 3. oyunun haberini beklemekteydi.
Oyun severlerin uzun zamandır beklediği ve sürekli çıkış tarihi konusunda net bir açıklama yapılmayan Diablo III oyununun çıkış tarihi sonunda belli oldu.Oyun severlerin heyecanla beklediği tarih Oyunun yapımcısı

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C624%5CDiablo%20efsanesi%20geri%20d%C3%B6n%C3%BCyor%5C10 Diablo 3 Çıkış Tarihi Açıklandı! Diablo 3 Ne Zaman Çıkıyor?
Diablo 3 Oyunun çıkış tarihi 15 mayıs 2012

”DİABLO” İspanyolca şeytan… Diablo ilk oyunda sizlere Sanctuary adlı kendi dünyasını sunuyor sizin göreviniz bu dünyada tek olmanız ve ana karakter sizsiniz. Cennet ve cehennem savaşlarının cehennem boyutu ve bu olayların dünyaya sıçraması anlatılıyor ve oyun bunun üzerine kurulu.Cennetin disiplini ve kuralları,cehennemin ise buna direnişi ve bu baskılara boyun eğmeyişi oyunda konu alınıyor.
Diablo’ya göre cehennem 7 iblis tarafından ele geçirilmiş ve yönetiliyor. Cehennemde kardeşler arasında yaşanan savaş büyüyüp oyunu ele geçiriyor.Oyunun mantığı aslında 2. oyunda da bu şekilde devam ediyor ben her yerde bulabileceğiniz hikayeden çok oyunun geçmişi,hazırlanışı ve hitap ettiği kitlelerden sizlere bahsetmek istiyorum. Blizzard isimli firmanın önderlik yaptığı bu muhteşem oyun gerek görsel efektleri gerekse senaryosu ile küçük,büyük her yaştan kitleye hitap ediyor…

 LiveImages%5CFoto%20Haber%5C624%5CDiablo%20efsanesi%20geri%20d%C3%B6n%C3%BCyor%5C18 Diablo 3 Çıkış Tarihi Açıklandı! Diablo 3 Ne Zaman Çıkıyor?

Diablo 3'te oyuncular 5 karakter sınıfından birini seçerek (barbarian, witch doctor, wizard, monk, ve demon hunter) maceraya başlayabilecek.
Oyunun ön sipariş fiyatı 59.99 euro. Koleksiyoncular için özel olarak üretilen verisyonu ise 99.99 dolardan satılacak

Oyuncuların heyecanla beklediği, 2012 yılının en önemli oyunlarından biri olması beklenen Diablo 3′ün çıkış tarihi ortaya çıktı. Resmi bir Blizzard açıklaması değil ancak oyunu ön siparişle satan Play sitesinin teslim bilgilerinde 24 Ocak 2012 tarihi görüntülendi.
Şu an site üzerinde 35 Sterlin yani  yaklaşık 105 TL fiyatla ön satışa sunulan oyun PC oyuncularını aylarca eğlendirecek gibi görünüyor. Blizzard Entertainment daha önceki Diablo oyunlarında da hayal kırıklığına uğratmamış, efsaneyi başarıyla sürdürmüştü. Sanctuary dünyası yeni oyunda nasıl bir yer olacak merak ediyorsanız, konuyu açıklayan videoyu kaçırmayın

Diablo 3 Ne Zaman Çıkacak Sistem Gereksinimleri Demo

Gayet makul şeyler bunlar.Herkes oynasın herkes (=

 PC için

Windows XP/ Vista
1.4GHz ya da daha yüksek bir işlemci
1Gb Ram veya daha iyisi
128Mb ve Dx9 destekli ekran kartı
4-8 GB boş sabit disk alanı

MAC için

MacOS X 10.3 (Panther) ya da daha iyisi
1.6GHz işlemci ya da daha iyisi
1Gb Ram ya da daha iyisi, DDR RAM tavsiye edilir
128mb ATI ya da NVIDIA ekran kartı
4-8 GB boş sabit disk alanı

 


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More