Facebook Hesabım Geçici Kilitlendi Ne Yapabilirim?




Aşırı derecede mesaj, hakaret içeren söylem yada aşırı derece arkadaş talebi göndermiş olduğunuzdan eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesabınız geçici bir süreliğine durdurulmuştur. Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada yaklaşık 1 hafta bekleyiniz. Facebook yetkilileri ile iletişime geçip hakkınızda yanlış bir şey yapıldıysa bilgilendirme yapabilirsiniz.
face hesabım kilitlendi,facebook geçici hesap kilitlenmesi çözüm,facebook hesabım kilitlendi,facebook hesabınız geçici olarak kilitlendi,facebook hesap kilitlenmesi

Faceobook hesabınıza girdiğinizde, Hesabın Geçici Bir Süre İçin Durduruldu veya benzeri bir uyarı alıyorsanız bunun bir kaç nedeni olabilir.

  • Tanımadığınız kişilere arkadaşlık isteği gönderdiğinizde bir kaç şikayet sonucu hesabınız süreli veya süresiz olarak kapatılabilir.
  • Listenizde olmayan kişilere sık sık mesaj gönderdiğinizde facebook spam olarak algılar ve hesabınız süreli veya süresiz olarak kapatılabilir.
  • Sahte bir profil açarak başkası gibi davranmak facebook kural ihlalidir ve hesabınız süreli veya süresiz olarak kapatılabilir.
  • Uygunsuz profil resmi, ırkçı, kin ve nefret uyandıran, bir grubu yada kuruluşu hedef alan profiller süreli veya süresiz olarak kapatılabilir.
  • Facebook’tan bir veya daha fazla uyarı alınmasına karşın yasaklı davranışın sürdürülmesi.
  • Diğer kişilerle taciz, reklam, tanıtım veya flört amaçlarıyla istenmeyen iletişim kurmak veya uygunsuz diğer davranışlar
Dikkat: Tüm geçici ve süresiz kapatmalarla ilgili e-postanıza mutlaka facebook tarafından niye kapatıldığına dair mail gönderilir. Bu maili cevapladığınızda facebook yöneticileri hesabınızı inceler ve uygunsuz bir durum yok ise hesabınız açılır. Sayfanın en altında koyu renk ile yazılmış metni okuyarak ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Hesabım Geçici Bir Süre Kapatıldı Ne Yapmam Lazım:
Hesabınız geçici bir süre için kapatıldıysa gelen maili cevapladığınızda 1-7 gün kadar bekleyiniz, hesabınız mutlaka açılacaktır.
Bir Özelliği Kullanmam Engellendi. Ne Yapmam Lazım:
Kullandığınız bir özellik örneğin mesaj gönderme, arkadaşlık isteği, video paylaşımı, duvara yazı yazma gibi özellikleri kullanmanız engellendiyse, kesinlikle 24 saat boyunca engellenen özelliği kullanmayınız aksi halde engelleme süreniz sürekli uzayacaktır.
Hesabım Kapatıldı Ne Yapmam Lazım:
Hesabınız kapatıldıysa gelen maili cevaplayınız, facebook yöneticiler hesabınızda uygunsuz bir durum tespit etmezler ise hesabınızı açacaklardar. Bu işlem 1-7 gün kadar sürebilir.
Mesaj Göndermem Engellendi Ne Yapmam Lazım:
Mesaj göndermenizin engellenme nedeni, kısa sürede birden çok kişi ard arda mesaj göndermenizdir. Eğer mesaj göndermeniz engellendiyse 24 saat kadar mesaj gönderme işlemi yapmaya çalışmayın, aksi halde engelleme süreniz uzayacaktır.
Arkadaşlık İsteği Gönderemiyorum / Engellendi Ne Yapabilirim:
Bunun nedeni tanımadığınız kişilere çok sayıda arkadaşlık isteği göndermenizdir. Yapmanız gereken 1 – 7 gün arası beklemek ve bu sürede hiçbir arkadaşlık isteği göndermemeniz gerekmektir, aksi halde engellenme süreniz uzayacaktır.


Hesabın geçici bir süre için durduruldu.
İletişim bilgilerindeki bir değişikliği iptal ettin. İptal edilen istekler genellikle spam gönderen birinin, Facebook hesabına eriştiğini gösterir. Hesabın, Facebook gibi görünecek şekilde tasarlanmış bir internet sitesine şifreni girmen sonucunda ele geçirilmiş olabilir. Bu tür e-dolandırıcılık saldırıları phishing (“oltalama”) olarak biliniyor.
Güvenlik önlemi olarak hesabın geçici bir süre için durduruldu. Aşağıdaki adımları izleyerek hesabına yeniden erişim kazanabilirsin
1.Adım
Hesabı Doğrula
Başlığının Altında;
Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi
Hesabını geri alma işlemine devam etmek için destek ekibimizle iletişime geç (Gelen maili cevaplayınız).
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Güvenlik ilkemizi anlayışla karşıladığın için teşekkür ederiz.
Hesabızın size ait olduğunu doğrulamak için kapatılan hesabınaza ait e-posta adresiyle işlem yapabilirsiniz. Gerekli açıklama zaten bu mail adresinize gönderilmektedir. Gelen örnek mail aşağıdadır.
Merhaba,Destek almak için, talebinizde değindiğiniz Facebook hesabının sahibi
olduğunuzu doğrulamak üzere bu e-postayı yanıtlamanız gerekmektedir. Facebook’un
sorunuza yanıt verebilmesi için önce bu güvenlik adımının tamamlanması
gerekmektedir.
Ayrıca, Facebook’un sadece, kapatılmış olan Facebook profilinize giriş
için kullandığınız e-posta adresinden yazdığınızda size yardımcı olabileceğini
unutmayın. Kapatılan profiliniz farklı bir e-posta adresi altında kayıtlıysa,
doğrudan o e-posta adresinden yanıtlamanız gerekmektedir. Bunu yapmak için,
aşağıdaki adımları gerçekleştirin:
• Bu e-postanın “Gönderen” alanındaki e-posta adresini
(@support.facebook.com ile biten) eksiksiz kopyalayın.

• Kapatılan
Facebook profilinizin altında kayıtlı olduğu e-posta hesabına giriş yapın.

Yeni e-posta oluşturun. Kopyaladığınız adresi (@support.facebook.com ile biten)
“Alıcı” alanına yapıştırın, mesaj metninde bize kapatılan e-posta adresinizden
yanıt verdiğinizi belirtin ve “Gönder”e tıklayın.
Bu bilgiler bize ulaştığında size daha fazla yardımcı olabileceğiz.
Birden fazla e-posta göndermenin, daha hızlı bir yanıt sağlamayacağını
unutmayın. İlk isteğinizi gönderdikten sonra, sıraya alınırsınız ve isteğinize
uygun şekilde yanıt verilir.
Son olarak, yanıt beklerken farklı bir e-posta adresi kullanarak başka
bir hesap oluşturmamalısınız. Birden fazla Facebook hesabı oluşturmak Hak ve
Sorumluluklar Bildirimimizi ihlal eder ve bu kuralın ihlali tüm hesaplarınızın
kalıcı olarak silinmesiyle sonuçlanabilir.

Teşekkürler,
Facebook Ekibi


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More