Google Gözlük Çıkarmış 2012




Google X, Google'nin ürettiği Gözlük, Google X Gözlük, Google Gözlük Ne Kadar

Google'nin gözlüklerini taktığınızda yürürken maillerinizi okuyabilecek hatta chat dahi yapabilceksiniz. Uçak bileti satın almadan, metronun kalkışlarına kadar görebileceğiniz bu gözlük satışa çıktığında büyük satış patlaması yaşayacağı kesin.


Apple'nin teknolojisine alternatif olarak çıkacak olan gözlüğün şekli nasıl tam olarak bilinmesede Google'nin laboratuarlarında bu gözlüğün geliştirilmesine devam ediliyor.

Prototip versiyonuna ait verilen bilgilerde şeffaf camlara yansıtılmış bir adet ekran yer alırken, mikrofon ve kamerada bulunmakta. Böylelikle rahat bir şekilde chat yapma şansınız oluyor. Google Search özelliği ile sesli olarak gözlükten arama yapabiliyorsunuz. Navigasyon özelliğide bulunmakta.

Apple Siri'ye alternatif olarak geliştirilen Google search özelliği ile sözlerinizi anlayarak sizin verdiğiniz komutları yerine getiriyor. Google‘ın uzun süredir söylentilere konu olan arttırılmış gerçeklik gözlüğü projesi resmileşti. Bugün akıllı telefon kullanmadan bu popüler cihazın fonksiyonlarına sahip olmamızı sağlayacak Project Glass‘ın Google+ sayfası yayınlandı.

Bu gözlükle hava durumunu öğrenebilir, yol durumuna bakabilir, Google + ile bütünleştirebiliri, görüntülü sohbet yapabilir veya mesaj alıp gönderme yapabilirsiniz. Video kaydı ve fotoğraf çekimleri konusunda da tatmin edici bir görüntü kalitesi olacağı söyleniliyor. 2012 yılının sonunda çıkacak olan gözlük 250-600 dolar arası satışa sunulabilir.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More