Kan Gruplarına Göre Diyet Programı



Kan gruplarına göre diyet programında, her kan grubunun yemesi ve yememesi gereken bazı besinler vardır. Ayrıca kan gruplarına göre diyet programında, kan gruplarına göre değişik egzersizler de vardır.
Bazı araştırmacılar, sindirim sistemini etkilediğini ve bazı besinlerin bir kan grubu için iyi olabilirken, başka bir kan grubu için tehlikeli olabileceğini düşünmektedirler.


Eğer kan grubunuz 0 ise, yağsız et, tavuk ve balık metabolizmanıza iyi gelecektir.İyotlu tuz, ıspanak ve brokoliyi de belirli miktarda tüketebilirsiniz.Tahıl, ekmek,sıvı yağ, buğday, süt ürünleri, yumurta ve baklagillerden kaçınmalısınız.Çok ağır egzersizler yapmamalısınız.

Kan grubunuz A ise, vejeteryan diyetleri sizin için sağlıklıdır.A grubu diyet programı, soya proteinleri, tahıl ve organik sebzeler içerir.Balık ya da tavuk eti, erik, vişne gibi meyveleri de tüketebilirsiniz.Kırmızı etten, sütlü besinlerden, biberden, domatesten, patatesten, lahanadan, tropikal meyvelerden ve mandalina portakal gibi turunçgillerden kaçınmalısınız.Hafif egzersizler size iyi gelecektir.

Kan grubunuz B ise, hoşgörülü bir sindirim sisteminiz vardır.Az yağlı süt, et, balık, zeytinyağı, yeşil yapraklı sebzeler, patates, lahana ve mantar yiyebilirsiniz.Ancak buğday, mısır, susam, fındık, kuzu eti, ayçiçek veya mısırözü yağı, zeytin ve mercimekten kaçınmalısınız.Eğer B grubu diyet programını uyguluyorsanız, size hafif egzersizler tavsiye edilir.

Kan grubunuz AB ise, hassas bir sindirim sisteminiz vardır.Tavuk veya sığır etinden, sarımsaktan, biberden, sirkeden ve hayvansal yağlardan uzak durmalısınız.Deniz ürünleri ve süt, sindirim sisteminize iyi gelecektir.Aynı şekilde, domates, sebze yoğurt, yumurta yiyebilirsiniz.Sakinleştirici egzersizler yapmalısınız.
Kaynak: Yemek Tarifileri sitesi

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More