Kuzey Güney 31.Bölüm İzle (11 Nisan 2012 Çarşamba)



Flash TV izle, Flash TV canlı, Flash TV canlı tv, Flash TV televizyonu, Flash TV bedava izle, Flash TV canlı yayın, Flash TV canlı izle, Flash TV naklen
Kuzey Güney 31.Bölüm Fragman, Kuzey Güney 31.Bölüm Fragman izle, Kuzey Güney 31.Bölüm Fragman video izle, Kuzey Güney 31.Bölüm Fragman videosunu izle, Kuzey Güney 31.Bölüm Fragman video fragmanı izle, Kuzey Güney – 31.Bölüm Fragman videosunu izle, Kuzey Güney – 31.Bölüm Fragman özeti, Kuzey Güney – 31.Bölüm Fragman resimleri, Kuzey Güney – 31.Bölüm Fragman videosu, Kuzey Güney – 31.Bölüm Fragman bilgileri Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen
dizilerinden Kuzey Güney'in bu hafta yayınlanacak 31. bölümünde heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta Ferhat'ın son kozunu oynaması ile Tekinoğlu ailesi, Güney'in ailesi ile yapılan tanışma yemeğinde neye uğradığını şaşırmıştı. Kendisini ihbar edenin Kuzey olduğunu düşünen Güney, öfkesine yenilir. Kuzey Güney 30. bölümünde neler olacak.. Kuzey Güney dizisinin 30 bölümünde Güney zoru durumdadır. Güney suçlandığı bir yüzünden bir hayli sıkıntı içerisindedir. Güney'in sevgilisi Banu onu bu durumdan kurtarmak için çırpınır ama başarılı olamaz. Kuzey ise bu yaşananlar karşısında oldukça tepkisiz kalır. Ve Güney'in ellerine kelepçe takılarak polisler tarafından götürülür. Güney polisler tarafından götürülürken Kuzey'e 'Sen de benim düşmanımsın ' diye bağırır. Güney'in işlediği suç ise daha önceden çarptığı ve ölüme sebep olduğu trafik kazasıdır. Güney'in polisler tarafından tutuklanmasının tek sebebi olarak herkes Kuzey'i suçlamaktadır. Kuzey Güney 30. bölümde Simay'ın da başı büyük bir beladadır. Kuzey Güney 30. bölümde Simay ölecek mi? Kuzey Güney 30 bölümde Güney hapse düşecek mi? Kuzey Güney yeni bölümünde Kuzey tüm bu yaşananlar karşısında nasıl bir tepki verecek? İşte tüm bu sorular cevaplarını Kuzey Güney dizisinin 4 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde bulacak...  

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Kuzey Güney 30.Bölüm Fragmanı

Yönetmen: Mehmet Ada öztekin
Kuzey Güney 30.Bölüm 2.Fragmanı

Yönetmen: Mehmet Ada öztekin
Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu, Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor, Bade İşcil, Mustafa Avkıran, Ünal Silver, çağdaş Onur öztürk, Gökşen Ateş, Bade Işçil, Hazar Ergüçlü, Semra Dinçer, Öykü Karayel, Merve Boğulur Senaryo: Melek Gençoğlu, Ece Yörenç Kuzey Güney yeni bölümleriyle her Çarşamba Kanal D’de. İşte tüm bu sorular cevaplarını Kuzey Güney dizisinin 4 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde bulacak...

Ve işte o her bölümü nefesleri kesen dizi Kuzey Güney 29. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney 29. bölüm fragman özeti. Kuzey Güney sonbölüm 29. bölüö fragman izle. Kuzey Güney yenibölüm 29. bölüm fragmanı izle.Kuzey Güney ihanet ve öfke 29. bölüm fragmanı izle (dizimoore1)
Kanal D ekranlarından yayınlanan ve izleyenleri tarafından büyük bir beğeni ile takip edile Kuzey Güney 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kuzey Güney 29. bölüm fragmanında nele yaşanıyor. İşte Kuzey Güney 29. bölüm fragmanı ve Kuzey Gü,ney 29. böüm fragman özeti
Kuzey Güney 29. Bölüm Fragmanı Yazılı Özeti ise şöyle
Ferhat: Kuzey’ e ne Yapacaz? Onun canını nasıl yakacaz? diye düşünmektedir. Kuzey Güney 29. bölüm fragmanında Simay kazada ölen kişinin ailesinin yanına gidiyor ve "Ben Kuzey’in eşiyim size kaza gecesiyle ilgili çok önemli birşey söyliycem "diyor. Ardından Polisler Eve Geliyor. Güney Tekinoğlu sizmisiniz? Hakkınızda Suç Duyurusu var diyor. Ferhat Simayıda kullanarak aileyi rahatsız etmek için elinen geleni yapacağa benziyor. İşte Kuzey Güney 29. Bölüm Fragmanı:

Kuzey Güney 29. Bölüm Fragmanı (28 Mart Fragmanı) izlemeniz için hazır!
İyi seyirler.


Kuzey Güney 28. bölüm Kuzey diridiri gömüldü fragman izle (videomax1)
Kuzey Güney nefesleri kesen 28. bölüm fragmanı izlenme rekorları kırdı. Kuzey Güney 28. bölüm Kuzey diridiri gömüldü fragman izle. Kuzey Güney 28. bölüm fragamanı sitemizde izle. Kuzey Güney yeni 28. bölüm fragman izle.Kuzey Güney 28. bölüm Kuzey diridiri gömüldü fragman izle (dombıra1)
Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden bir olan Kuzey Güney'de bu hafta nefesler tutulacak. İşte büyük bir merakla bekelenen Kuzey Güney 28. bölüm fragmanı izle ve Kuzey Güney 53. bölüm fragman özeti.
Kuzey Güney 28. bölümde Kuzey diri diri toprağa gömüldü. Kuzey Güney 28. bölümde Kuzey o tabuttan nasıl çıkacak. Kuzey Güne 28. bölümde Ali, Kuzey'i kurtarmak için zamanla yarışıyor. Kuzey Güney 28. bölümde Cemre ile Kuzey aşkı ne olacak?
Kuzey, Ferhat’la hesaplarını kapatmak üzere yüz yüze geldiğinde, kendisine hazırlanan tuzağa girer. Cemre ve Güney de, Ferhat’ın oyununa geldiklerini fark ettiklerinde, Cemre, Kuzey’in tehlikede olduğunu anlamış ve onu uyarmak için hemen gerekeni yapmışlardı. Kuzey’e ulaşamayan Cemre, Ali’yle de iletişim kuramayınca, duruma kayıtsız kalan Güney’e öfkesi iyice körüklendi. Kuzey’in, Simay’ın acı gününde yanında olmak için yola çıktığını düşünen Sami Bey, Mersin’de bir olay çıkmaması için Simay’ın ailesini uyarmak istemiş, böylece Simay da Kuzey’in oraya geleceğinin haberini almıştır. Ferhat acılı aileyi, onlara destek vererek avucunun içine almaya çalışırken, Simay yaklaşan fırtınanın farkındadır.
Diğer tarafta Güney, Banu’nun yeni bir emrivakisiyle yüz yüze kalmıştır. Banu’nun evlilik tarihini öne aldığını öğrenen Barış ise bu evliliğe her ne pahasına olursa olsun engel olmak için kolları sıvamış, o da tehlikeli bir oyun hazırlığına başlamıştır. Ferhat’ın planı gereği, Kuzey’in hayatı can dostu Ali’nin ellerine kalmıştır. Ali’nin zamana karşı yarışı nefes nefese sürerken, ölüm kalım mücadelesi veren Kuzey’in nefesi bitmek üzeredir. Kuzey’le Ferhat’ın amansız kör dövüşünde bu raundun galibini hızla geçen zaman en iyi cevap verecektir..
İşte Kuzey Güney 28. bölüm fragman izle.


Haber 7
Ve işte o her yeni bölümü büyük heyecanla beklenen Kuzey Güney 27. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney Kuzeye mezartaşı 27. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney intikamateşi 27. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney o beklenen 27. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney 27. bölüm izle.
Kanal D ekranlarında izleyicis ile buluşan ve her yeni bölüm fragmanı heyecanla beklene Kuzey Güney dizisinin beklenen o 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kuzey Güney dizisin 27. bölüm fragmanında neler oluyor. İşte Kuzey Güney 27. bölüm fragman izle ve Kuzey Güney 27. bölüm fragman özeti...
Kuzey Güney 27. bölüm fragmanı izle diğimizde dizinin yeni bölümünde heyecan bir an bile dinmeyeceğe benziyor. Kuzey Güney dizisinin son bölümünde Kuzey'den intikam almak için planlar yapan Ferhat tekrar sahneye çıkıyor. Değişik oyunlarla Simay'ı kandıran ve onu yanına çeken Ferhat, Simay'ı kullanarak Kuzey'i tuzağa düşürmek istemektedir. Kuzey Güney 27. bölüm fragmanı nı izle diğimizde Ferhat'ın bu amacına da ulaştığını görüyoruz. Şimdi Kuzey Güney dizisinde merak edilen Ferhat'ın tuzağına düşen Kuzey yaralanacak mı? Yoksa Kuzey Ferhat'ın tuzağında kurtulup yine Ferhat'a dersini verecek mi? Ferhat Kuzey'in çevresinde bulunanlarda kime zarar verecek. İşte Tüm bu sorular cevaplarını Kuzey Güney dizisinin 14 Mart Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak 27. ve en son bölümünde bulacak...


Kuzey Güney iki kardeş büyükuçurum 26. bölüm fragmanı izle (dizitime27)
Ve işte o iki kardeşin arasındaki dağlar kadar farkı çarpıcı bir dille anlatan dizi Kuzey Güney 26. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney 26. bölüm fragman videosu burda izle. Kuzey Güney uçurum 26. bölüm fragmanı izle. Kuzey Güney 26. bölümde olanlaroluyor fragman izle.Kuzey Güney iki kardeş büyükuçurum 26. bölüm fragmanı izle (dizitime2)
Kanal D Ekranlarının her geçen izlenme oranı ve heyecanı artan iki kardeş arasındaki çekişmeyi anlatan dizisi Kuzey Güney'in merakla beklenen 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kuzey Güney 26. bölüm fragmanında neler olalcak. Kuzey Güney 26. bölüm fragmanlarını izlediğimizde bu soru hakkında fikir sahibi olabiliriz. İşte Kuzey Güney 26. bölüm fragmanı izle ve Kuzey Güney 26. bölüm fragman özeti.
Kuzey Güney 26 bölüm fragmanı Güney itiraf ediyor Kuzey ise tuzağa düşüyor!
Heyecanın doruğa oluşacağı Kuzey Güney'de intikam planları yapılmaktadır. Güney ise geçmişiyle ilk kez hesaplaşmaya hazırlanmaktadır. Kuzey ile Güney arasında ipler kopma noktasına gelirken Simay'ın peşindeki isim Kuzey'in canını yakmaya hazırlanmaktadır.

Kuzey ve Ali’nin düzenlendiği kaza, Güney ve Kuzey arasındaki tüm bağları koparır. Kuzey haklı çıktığı için hayal kırıklığı içinde acı çekerken, Güney de böyle bir oyuna geldiği için, sınandığı için öfkelidir. İki kardeş için bu oyunun kazananı yoktur.

O gecenin sabahında iki kardeş yeniden karşı karşıya geldiğinde aralarındaki tartışma, iki düşmanın kavgasına dönüşür. Güney mahcubiyetin acısıyla kardeşine karşı kılıcını çeker ve ona geri dönemeyeceği, söze dökülmeyen bir yemin ettirir.

Kuzey ile Simay’ın boşanma tarihleri belli olur. Simay’ın şantajlarına boyun eğmek istemeyen Güney, büyük bir kumar oynayarak Banu’ya her şeyi anlatır.

Öte yandan Barış, Banu ile Güney’in yoluna yeni bir engel çıkarmak için eskiyi deşmeye devam eder. Güney kendi için hazırlanan yeni oyundan habersiz Banu’ya tamamen teslim olurken, tutunduğu dalın ne kadar zayıf olduğunun farkında değildir.

Duruşma günü gelir. Kuzey adliyede boşanmak üzere Simay’ı beklemektedir. Aynı dakikalarda Simay, uzun zamandır, kendisine büyük sürprizler yapan “esrarengiz koruyucuyla” nihayet tanışır.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler Kuzey Güney 30. bölüm fragmanı izle(ilk sitemizde) Kuzey Güney 30. Bölüm Fragmanı özeti videosu Kuzey Güney 30. bölüm fragmanı izle 4 nisan 2012 Kuzey Güney 29. Bölüm Fragmanı Kuzey Güney 29. bölüm fragmanı 28 mart(ilk sitemizde) Kuzey Güney 27. bölüm son sahne kuzey öldümü video izle 14 Mart Kuzey Güney 27. Bölüm Fragmanı izle Kuzey Güney 26. Bölüm Son Sahne videosu Kuzey Güney 27. Bölüm Fragmanı izle Kuzey Güney 26. Bölüm 2. Fragmanı, Kuzey Güney 26.Bölüm videosu

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More