Ovi Paylaşım 30 Mayıs'ta kapanıyor‏



Nokia'nın fotoğraf ve video paylaşım servisi 'Ovi Paylaşım' 30 Mayıs'ta kapanıyor‏.. Nokia paylaşım servisinin kapanacağını kullanıcılarına bir mail ile duyurdu.

İşte Nokia'dan yapılan o açıklama:

Sayın Ovi Paylaşım kullanıcısı,


Bu e-postayı, daha önce Ovi Paylaşım servisini kullandığınız için alıyorsunuz. Ovi Paylaşım, Nokia kullanıcılarının fotoğraf ve video gibi dosyaları karşıya yüklemelerini ve paylaşmalarını sağlayan çevrimiçi bir servistir.

30 Mayıs 2012 itibarıyla, Ovi Paylaşım servisine artık devam etmeyeceğiz. Ovi Paylaşım kullanılarak kaydedilmiş dosyalarınız varsa, ayrıntılı indirme talimatları için lütfen burayı tıklatın. Bilgisayarınızda veya başka bir paylaşım servisinde dosyalarınızın kopyalarını zaten bulunduruyorsanız, hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

30 Mayıs 2012'ye kadar Ovi Paylaşım'a erişiminiz devam edecek, ancak yeni dosya yükleyemeyeceksiniz.
Bu değişikliği neden yapıyoruz?

Ovi Paylaşım'ın kapatılması, Nokia'nın mobil ve konum tabanlı servislere odaklanmaya yönelik yeniden düzenlenmiş servis görevinin bir parçasıdır. Sonuç olarak, Ovi Paylaşım servisi kapanıyor. Ancak, diğer Nokia servislerine erişmek için Ovi Paylaşım kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanmaya devam edebileceksiniz. Bundan sonra, fotoğraflarınızı ve videolarınızı depolamak ve paylaşmanın bir yolu olarak birçok çevrimiçi fotoğraf paylaşım servisinden birini kullanmanızı teşvik ediyoruz.
Peki bu bir Ovi Paylaşım kullanıcısı olarak sizin için ne anlama geliyor?

Ovi Paylaşım dışında bir yerde dosyalarınızın bir kopyası bulunmuyorsa, bu dosyaları 30 Mayıs 2012'den önce indirmelisiniz. Dosyalarınızı bilgisayarınıza indirme ile ilgili ayrıntılı talimatlar için lütfenburayı tıklatın. 30 Mayıs 2012'den sonra, dosyalarınıza Ovi Paylaşım servisinden erişilemeyecek ve dosyalarınız silinecek. Bilgisayarınızda veya başka bir paylaşım servisinde dosyalarınızın kopyalarını zaten bulunduruyorsanız, hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Bu servis değişikliği ile ilgili sorularınız varsa veya dosyalarınızı indirmekle ilgili yardım gerekiyorsa, lütfen http://nokia.com/support adresine giderek ve "Destek Hattı" öğesini seçerek Nokia Care ile bağlantı kurun.

Nokia bu karışıklıktan dolayı özür diler, Ovi Paylaşım'ı kullandığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Nokia

http://haberpan.com/haber/ovi-paylasim-30-mayista-kapaniyor-e2-80-8f

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More