Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69.Bölüm İzle



Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69.Bölüm (10 Nisan 2012 Salı / Kanal D)

İzleyenleri, 60’lı yıllardan günümüze uzanan acı-tatlı, kimi zaman hüzünlü ama umudun da eksik olmadığı derinden etkileyecek bir yolculuğa çıkartan dizinin başlıca rollerini; Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya, Mete Horozoğlu, Orhan Alkaya, Mehmet Gürhan, Zeyno Eracar,
Nilperi Şahinkaya, Dila Akbaş, Tolga Güleç, Salih Bademci, Ferit Kaya, Simay Küçük, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı,Şenay Aydın paylaşıyor. Öykü ve senaryosunu Coşkun Irmak’ın yazdığıÖyle Bir Geçer Zaman Ki ’nin yönetmeni Zeynep Günay Tan.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..







Öyle Bİr geçer Zaman ki 68. bölüm özeti şöyle...
Cemile, Selma’yı kaçırıyor, Kenan da Cemile’nin peşine düşüyor.

Kenan çok heyecanlıdır çünkü, az sonra mahkeme kararı ile Selma’nın bütün mal varlığı onun eline geçecektir. Duruşma başlar ancak, Selma kayıptır. İbo ve Kenan her yerde Selma’yı aramaktadır. Ali de mahkemeye gelir ancak gördüklerine inanamaz. Selma, Cemile ile birliktedir. Kenan’a yakalanmadan Selma’yı Cemile’nin evine getirirler.

Aylin’in hamile olduğunu öğrenen Carolin’e gün doğar. Beklediği fırsatı elde eden Carolin, bu bilgiyi kullanmak üzere harekete geçer.

Hastane bağış yapan gönüllüleri için bir gece organize eder. Gülay’ın zoru ile bu geceye katılan Soner’i bir sürpriz beklemektedir. Aylin de Dr. Tarık ile geceye katılır üstelik, inadına onların karşısındaki masaya oturur.

Pamuk Prenses piyesinde prens rolünü Arif’e kaptıran Osman, yenilgiyi kabul etmez. Aklına parlak bir fikir gelen Osman, Arif’i saf dışı bırakmak için harekete geçer.

Mete, Nihal’i görmek için cezaevine gider. Süleyman da oradadır ve ona ilginç bir öneride bulunur.

Berrin ile Hakan boşanma davasından vazgeçtiklerini beyan etmek için birlikte mahkemeye giderler. Fakat Ahmet de oradadır ve Berrin ile konuşmak ister.



ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 67. BÖLÜAM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Öyle Bir Geçer Zaman ki 67. bölüm özeti Kanal D resmi sitesinde şöyle aktarılıyor...

Berrin, Hakan’ın Almanya’ya gitmesini engellemek için ona, Ahmet’i unutup evine dönme sözü verir. Herkes, Hakan’ın alacağı kararı heyecan ile beklemektedir.

Cemile, atölyesi için heyecanlıdır. Ufak ufak eşyaları yerleştirmeye başlar. Neriman’dan haberi alan Carolin, hemen Cemile’yi ziyaret eder. Fakat Cemile yalnız değildir, Ali de oradadır. İçindeki nefreti kusan Carolin, Ali’nin beklenmedik itirafı karşısında şok yaşar.

Pamuk Prenses oyununda Prens olamayan Osman okula gitmek istemez. Onu ikna edemeyince, öğretmenin fikrini değiştirmek için Ali Kaptan okula gider.

Carolin’in peşini bırakmayan Hasefe, onu izler. Gördükleri onu hiç şaşırtmaz, bir anda karşılarında Hasefe’yi bulan Kenan ve Carolin hazırlıksızdır.

Selma’nın vesayeti ile ilgili duruşma vardır. Selma’nın zarar görmesini istemeyen Cemile onu korumak için harekete geçer.

Nihal’i hapishanede ziyarete giden Mete, bir yandan da iş arar. Ancak isminin karıştığı olaylar nedeniyle iş bulması zorlaşmıştır.

Soner, Gülay’ı kendisine söyleyeceği konu hakkında sıkıştırır. Gülay, söyleyip söylememekte kararsızdır. Aylin tahlillerinin sonuçlarını almaya hastaneye gider. Fakat orada işi olan birisi daha vardır. Aylin’i görünce de onu izlemeye alır ve durumu hakkında bilgi almaya çalışır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 66. bölümde neler yaşandı?

Hakan’ın Zehra’yı alıp Almanya’ya gideceğini öğrenen Ahmet, onunla hesaplaşmaya gidiyor. ozgunbakis.com.

Cemile, gördüğü manzara karşısında şoktadır. Hemen arkasından Ali Kaptan gelmektedir. Eğer onları görürse olacaklardan korkan Cemile ne yapacağını bilemez.

ozgunbakis.com. Mete, Nihal’i görmeye hapishaneye gider. Ancak yakın akrabası olmadığı için görüşme talebi reddedilir. Fakat beklenmedik bir yardım Mete’ye Nihal ile görüşmenin kapılarını açar.

Piyeste prens rolünü Arif’e kaptıran, Prens seçilmeyen Osman isyan bayrağını çeker. Kimse onu okula gitmeye ikna edemez.ozgunbakis.com

Hastanede hasta çocuklar yararına düzenlenen bir kermes vardır. Birbirlerinden habersiz Tarık, Aylin’i, Gülay da Soner’i kermese davet ederler.Hakan’ın Zehra’yı alıp Almanya’ya gideceğini öğrenen Ahmet, onunla hesaplaşmaya gider. İş bulmak zorunda olan Cemile’ye Hasefe Hanım bir akıl verir. Bu fikir Cemile’yi heyecanlandırır ve hayata geçirmek için araştırma yapar.ozgunbakis.com.

Ali Kaptan, holdingde olan biteni aydınlatmak için araştırmalarına devam eder ve diğer hissedarlarla konuşur. Nedim Bey ise Cemile’ye Selma ile ilgili önemli bir bilgi verir. Selma’nın sağlığından endişe eden Cemile, Ali ile onu görmeye gider. ozgunbakis.com. Ayrılık günü ise gelip çatmıştır. Hakan, Zehra’yı almak üzere eve gelir. Annenin yavrusundan ayrılması herkesi kahreder. Kaynak: KanalD

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog
Öyle Bir Geçer Zaman ki 69. bölümde neler olacak? Öyle Bir Geçer Zaman ki 69. bölüm detayı ozgunbakis'ta... Öyle Bİr Geçer Zaman ki 69. bölüm izle, Öyle Bir .Kuzey Güney Dizisi, Son Bölüm izle, Yeni Bölüm izle. Hd izle, Dizisi ... öyle bir geçer zaman ki 69 Bölüm HD Öyle Bir Geçer Zamanki yeni bölüm izle Öyle Bir Geçer Zamanki son bölüm izle. Öyle Bir ... Bölüm Fragmanı İzle HD kalite Öyle Bir Geçer Zamanki 69 Bölüm full izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69. Bölüm dizi izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69. Bölüm indirmeden izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69. Bölüm canlı izle
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69.Bölüm Fragmanı (10 Nisan 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 69.Bölüm Özeti (10 Nisan 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 68.Bölüm Fragmanı (3 Nisan 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 68.Bölüm Özeti (3 Nisan 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 67.Bölüm 2.Fragmanı (27 Mart 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 65.Bölüm 2.Fragmanı (13 Mart 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 66.Bölüm Özeti (20 Mart 2012 Salı / Kanal D)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 65.Bölüm 1.Fragmanı (13 Mart 2012 Salı / Kanal d)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 65.Bölüm Özeti (13 Mart 2012 Salı / Kanal d)
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 64. Bölüm Özeti (6 Mart 2012 Salı / Kanal D)

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More