Sony Xperia lar için Android Ice Cream Sandwich güncellemesi



Sony Mobile 2011 Xperia cep telefonları için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi Nisan 2012 ortalarında başlayacağını duyurdu. Güncelleme alacak ilk Android tabanlı cep telefonları Xperia arc S, Xperia Neo V ve Xperia ray olacak. Güncellemelerin 4-6 hafta arasında süreceği XperiaBlog adresinden duyuruldu.

İşte Sony'den beklenen açıklama geldi. Sony, Xperia ailesine gelecek güncelleme ertelendi.


Sony Xperia Arc S, Neo V ve Ray modellerine bu ay sonuna doğru güncelleme verilecek. Güncellemenin tüm ülkelere yayılması ise 1.5 ayı bulabilecek.

İkinci parti güncellemeler ise Mayıs sonu, Haziran başı gibi başlayacak. İkinci partide güncellenecek olan cihazlar ise; Xperia Arc, Play, Neo, Mini, Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active, Live With Walkman olacak.

Sony'nin HD ekran ile gelen amiral gemisi Xperia S ise yılın ikinci çeyreğinin sonlarına doğru güncelleme alacak. Bu güncellemeler ise OTA yolu ile gelmeyecek. Güncellemeleri bilgisayardan kablo bağlantısı ile yapmanız gerekecek. Güncellemeler için sık sık kontrol etmeyi ya da bizleri takip etmenizi öneriyoruz.

Bu telefonların ardından, 2011 Xperia serisinin geri kalanı için güncellemeler ikinci dalga (güncelleme) Mayıs – Haziran ayı sonundan itibaren başlayacak. Xperia arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia aktif ve Walkman Sony Ericsson ise ikinci dalga da gelecek olan güncellemeler olarak bilgilendiriliyor. Verilen bilgi Haziran 2012 ‘ den önce güncelleme beklemeyin yönünde. Ancak Sony ‘ nin bu duyurusu bir çok güncelleme bekleyen kişileri hayal kırıklığına uğrattığını da söyleyebiliriz ki buna bende dahilim. Ocak ayında duyurdukları Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin Mart sonu olduğu yönünde idi.

Bakalım Sony Ericsson Xperia telefonlarına güncellemeler tam olarak ne zaman gelecek.

Orta segmentte konumlanacak olan Sony’nin yeni akıllı telefonu, Xperia Play’in tasarımından bazı izler taşıyor. Android 4.0.3 işletim sistemi versiyonu ve Xperia kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilen telefonun teknik özellikleri şöyle;

- 4 inçlik FWVGA (854 x 480 piksel) çözünürlüklü LED aydınlatmalı LCD

- 1GHz Tek çekirdekli Qualcomm Snapdragon MSM8255 çipset ve Adreno 205 GPU

- 512MB RAM

- 1GB Dahili Hafıza (301MB kullanılabilir hafıza)

- 32GB’a kadar microSD kart desteği

- 5MP LED flaşlı arka kamera

- VGA çözünürlüklü ön kamera

- 720p HD video çekim desteği

- İvme ölçer, yakınlık, ortam sensörleri

- 1500 mAh Standart Pil

- 575 Saat Bekleme Süresi

- 7 Saat 53 Dakika Konuşma Süresi

121 × 61.1 ×12.2 mm ölçülerinde tasarlanan ve 131.5 gram ağırlığında Sony Xperia Neo L’nin fiyatı ve hangi bölgelerde satışa çıkacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Muhtemelen ilk olarak Çin’deki tüketicilerle buluşacaktır.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

Gelen Arama Sonuçları:

android 4 ice cream sandwich sony
sony ıce cream güncellemesi
neo v android 4 0
sony xperia ice cream sandwich
sony mobile ice cream sandwitch update
sony xperia android güncellemesi
sony xperia s guncelleme
sony xperia android 4 0 guncellemesi
sony xperia s özellikleri ve yorumları
xperia arc android 4 0

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More