Türksat'tan Kablosuz Modem ve HD Kutu Ücretsiz Kampanyası



eledünya Üst Paketi ile Uydunet’e aynı anda abone olanlara Kablosuz Modem ve HD kutu bedava.

Türksat A.Ş., Kablo TV platformu üzerinden verdiği gerçek genişbant internet hizmeti Uydunet ile dijital televizyon yayın hizmeti Teledünya’da 01 Nisan - 01 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerli olmak üzere “Kablosuz Modem ve HD Kutu Ücretsiz” kampanyasını başlatıyor.


teledunya logo
Kampanya kapsamında, Teledünya Üst Paketi ile birlikte seçecekleri bir Uydunet tarifesine abone olan müşterilere 24 aylık abonelik taahhüdü karşılığında “kablosuz modem” ve “HD kutu” ücretsiz olarak verilecek.

Kampanyaya katılacaklar Kablo TV kurulum ücretinin yanı sıra, Teledünya ve Uydunet aktivasyon ücretlerini ister peşin ister 12 ay taksitle ödeyebilecekler.

Kampanya kapsamında, 1, 3, 5 ve 10 Mbps sınırsız internet, 1, 5 ve 10 Mbps kullandığın kadar öde ve 10 Mbps kotalı internet tarifelerinde abone kaydı alınacaktır.

Uydunet ve Teledünya altyapı olanakları ve stoklarla sınırlı olan “Kablosuz Modem ve HD Kutu Ücretsiz” kampanyası hakkında 444 0 126 no’lu çağrı merkezinden veya www.turksatkablo.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alınıp başvuru yapılabilir.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More