Yalan Dünya 13.Bölüm İzle



Yalan Dünya 13. Bölüm özeti 6 Nisan, Yalan Dünya 13. Bölüm Fragmanı,Yalan Dünya 6 Nisan , Emir Danışman, Emir Konuşma Sahnesi, Dizi Bitiyor Mu, Nurhayat Çeyiz, Nurhayat Düzelecek Mi Kanal D ekranlarının sevilen komedi dizisi Yalan Dünya 13.Bölüm ile 06.04.2012 Cuma günü yayınlanacaktır. Yalan Dünya 13.Bölüm fragmanı sitemize eklendi. Yalan Dünya 13.Bölüm izle dikten sonra bölüm hakkında yorumlarınızı yazabilir siniz. Bakalım Orçun bu bölümde neler yapacak.


Yalan Dünya 13.Bölüm Fragmanı

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..








Yalan Dünya 13.Bölüm Özeti
Rıza ile birlikte kafede oturuken, temizlik hastalığı yüzünden Rıza'nın ayakkabılarını silmek isterken Nurhayat, kafasını ağır şekilde çarpar. Geçirdiği travma sonrası hiçbir aktivitesini yanlız başına yapamayan Nurhayat, Rıza'ya adeta bapımlı bir hal alır.

Nurhayat'ın travma geçirmesinden kendisini sorumlu tutan Rıza, bunun vermiş olduğu vicdan azabıyla Nurhayat'ın yanında hiç ayrılmaz ve sürekli onun istediklerini eksiksiz yapar halde bulur kendisini.

Deniz ve Bora'nın anneanesi Afife, yıllık tatili için Sapanca'ya gitmeye karar verir. Bora ise anneannesinin gitmesini fırsat bilerek onun evindeki kendince değersiz olan birkaç bibloyu satar. Fakat sattığı biblolar Afife'nin koleksiyonunun en nadide parçalarıdır ve bu bibloları bulma işide Deniz'e kalır. Tüm çabaları sonucu bibloların çoğunu yeniden satın alan Deniz, en kıymetli olanını malesef geri alamz çünkü satılmıştır.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

Yalan Dünya 13. Bölüm Fragmanı, Yalan Dünya 13. Bölüm Fragmanı izle, Yalan Dünya 13. Bölüm Fragmanı yeni son bölüm.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More