Yeni iPad 3 Çıktı Fiyatı ve Teknik Özellikleri



Herkesin uzun zamandır beklediği yeni ipad3 San Francisco kentinde tanıtıldı.
Amerikan bilgisayar grubu Apple, daha iyi görüntü kapasitesine sahip yeni iPad tabletini tanıttı.

San Francisco’da düzenlenen ve Londra’nın da video konferans aracılığıyla katıldığı tanıtımda, son iPhone modellerinde de bulunan ”retina display” özellikli, çok daha fazla piksel ve daha çok çözünürlüğe sahip ekranı bulunan iPad3
gösterildi.
Sanal klavyesinde yeni bir ”mikrofon” tuşu bulunan tablet bilgisayar, 4G hücresel telefon şebekesiyle uyumlu olacak. Yeni iPad’de ayrıca İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japonca bir yazdırma programı da bulunuyor.
Kamerası da 5 megapiksele yükseltilerek daha iyi hale getirilen iPad3, yüksek çözünürlüklü video çekebiliyor.
Apple, tanıtımda ayrıca internet bağlantılı televizyon segmentindeki varlığını pekiştirmek amacıyla geliştirdiği basitleştirilmiş bir arayüze sahip yeni Apple TV kutusunu da sundu.
Yeni tablet aralarında ABD, Fransa, Kanada ve Almanya’nın bulunduğu birçok ülkede 16 Mart’ta satışa sunulacak.
APPLE TV
Apple, tanıtımda ayrıca internet bağlantılı televizyon segmentindeki varlığını pekiştirmek amacıyla geliştirdiği basitleştirilmiş bir arayüze sahip yeni Apple TV kutusunu da sundu.
YENİ iPad’İN ÖZELLİKLERİ
- Yeni iPad, eski modeline kıyasla dört kat daha yüksek piksele sahip,
- A5X çipli çift çekirdekli işlemci,
- HDTV 1080 piksel video kayıt özelliği,
- Arkasında 5 mega piksel iSight kamera,
- 2048 x 1536 piksel ekran çözünürlüğü.
- Maksimum 72 mbps 4G LTE (kablosuz hızlı veri transferi).
- Arka panelde aydınlatma,
- Apple tasarımı ISP,
- Hibrit IR filtresi,
- 4G ile 9 saat batarya ömrü,
- 9.4 mm kalınlık,
- 0,630 gram ağırlık.
- 4G LTE’nin yanı sıra WiFi, Bluetooth ve 3G.
iPhone 4S'in ardından gözler iPhone 5'e çevrilmişken, iPhone 5'ten önce satışa sunulması beklenen iPad 3'te Apple'ın gündemine gelebilir. Daha da önemlisi teknoloji devi, Apple TV ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulunabilir.
Apple'ın iPad 2 tableti piyasaya sürüleri kısa bir süre olmasına rağmen, 1 milyonun üzerindeki satış rakamını yakaladı bile. Daha iPad 2'nin etkisi geçmeden iPad 3 dedikoduları da başladı. Internet üzerindeki bazı forum sitelerinde okuyucular kendi fikirlerini yazarak diğer kullanıcılara sunuyorlar.

Bu kullanıcı yorumları Apple'in iPad 3 için yol haritasını belirleyecek gibi gözüküyor. Bizde sizler için iPad 3 beklentilerini araştırdık. Bakın internetkullanıcıları iPad 3 için neler söylüyor.

Elbette tüm bunlar şimdilik birer iddiadan ibaret. Sanırız etkinliğe kadar bu konuda daha çok şey söylenecek; ama son sözü yine Apple söyleyecek.
Tüm bu sorunların üstesinden gelmek için iPad 3'ün 4G LTE desteği olacak. Bu sayede video izleme performansınız artacak
iPad 2'nin iPad'e göre üstünlüklerinden bir tanesi de ince tasarımı. Tıpkı iPad 2'de olduğu gibi iPad 3'te iPad 2'ye göre daha ince bir yapıya sahip olacak. Gelişen batarya 

teknolojisiyle birlikte ürünün batarya ömrü de 10 saatin üzerine çıkacak. 

Beklentiler arasında yer alan bir diğer konu ise iPad 3'ün ses performansı, kullanıcılar yeni iPad'in hoparlörlerinin tamamen değiştirilmesini istiyor

Bildiğiniz gibi iPhone 4'ün NFC teknoloji desteği bulunuyor. Bu teknolojisayesinde iPhone 4 sahipleri cep telefonu üzerinden güvenli ödeme yapabiliyorlar. Apple'ın iPad 3 üzerinde bu teknolojiyi kullanacağı tahmin ediliyor. Bu sayede iPad kullanıcıları da cihazları üzerinden alışverişyapabilecek.


iPad 3 piyasaya çıktığı zaman Apple iOS 5 işletim sistemini çoktan çıkartmış olacak. Tahminimiz iOS 6 işletim sisteminin iPad 3'ün çıkış tarihinden sonra kullanıcıların beğenisine sunulacağı yönünde. 

Bunun yanı sıra iPad 3 beklentileri arasında yeni Bulut bilişim ağlarına da kolay bağlantı seçenekleri olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : haberturk logo Yeni iPad 3 Çıktı Fiyatı ve Teknik Özellikleri
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More