Yeni Yakit Bulundu!




Deniz Yosunu, Bioenerji, Biyoenerjinin Yeni Yakıtı Deniz Yosunu, Dalgaların Altındaki Yeni Yakıt Kaynağı

Amerika ve Avrupa'da bulunan bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucu deniz yosununu içindeki şekeri yakıta dönüştürebilecek bir teknoloji geliştirdiler. 3-4 yıl sonra yosundan yakıt üretilebilecek ve araçlarda rahatlıkla kullanıbilecek.


Bilim adamların biyoyakıtlar üzerine çalıştığı son dönemlerde mısır ve şeker kamışı gibi bitkilerden üretilen bioyakıtlara bir yenisi daha eklendi.

BBC Focus dergisinin verdiği bilgiye göre deniz yosunlarının içinde bulunan maddeleri kullanarak direk enerji üretilebilecek. Bioenerji üreten bitkilerin enerjisini kullanmak için toprak, temiz su ve gübreye gerek varken yeni bulunan yakıtta bunlara hiç gerek kalmayacak. Böylelikle ucuz fiyata deniz yosunlarından biyoyakıt dönüşümü kolaylıkla yapılabilecek.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More