2. İstanbul Alışveriş Festivali / 9 - 29 Haziran




Dev Festival, İstanbul’u Coşturacak!

İstanbul Shopping Fest İle 21 Gün Bayram!
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Dünyanın en dinamik şehirlerinden birisi olan İstanbul’da, ilki geçen yıl gerçekleşen İstanbul Shopping Fest’in (İSF) ikincisi 9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Alışveriş, kültür ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest, hazır giyimden teknolojiye tüm marka ve ürünlerde yüzde 50’yi aşan indirimlerle ziyaretçilerinin yüzünü güldürecek.
İstanbul’un festival coşkusunu rengarenk yaşayabilmesi için özel tasarımlarla ve ışıklandırmalarla süslenecek olan cadde ve sokaklar, ünlü sanatçıların konserleri,  sokak partileri, sürpriz eğlenceler, moda gösterileri ile İSF boyunca İstanbullulara ve diğer konuklarına ev sahipliği yapacak.  Birbirinden güzel hediyeler, kampanyalar ve çekilişlerle de sürpriz heyecanlar yaşatacak olan festival, sezon ürünlerindeki indirimler, AVM’lerde düzenlenecek yıldızlı alışveriş geceleri ve etkinlikleriyle İstanbulu bir kez daha yıldızlaştıracak.

İSF Festival Yürüyüşü

9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF), 9 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 11:00 – 14:00 saatleri arasında İstiklal Caddesi’nde, 17:00 – 19:00 saatler arasında Bağdat Caddesi’nde  düzenlenecek olan festival yürüyüşü ve beraberinde yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerle festival coşkusuna başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İstanbul Shopping Fest Platform Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Shopping Fest Eş Başkanları Mehmet T. Nane, Hakan Kodal ve Yılmaz Yılmaz’ın yanı sıra perakende sektörünün önde gelen temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte Kent Orkestrası, Tiny People ve Zalinde gösteri grublarının şovları, poi ve tahtabacaklar, jonklörler, palyaçolar ve kaykay show man’ler olmak üzere toplam 400 kişilik gösteri ekibi yürüyüşe renk katacak.

Alışverişle eğlenceyi bir arada sunan İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek olan yürüyüşte İSF’ye katılacak AVM ve markaların gerçekleştireceği aktiviteler de misafirlere farklı bir gün yaşatacak. Ayrıca etkinlikte İstiklal ve Bağdat Caddeleri’ndeki mağazalar, indirimler ve promosyonlar ile misafirlerini ağırlıyor olacak.


Kaynak : http://www.istshopfest.com/
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More