3D Sohbet Deviri




NTT DoCoMo adlı Japon bir firma Tablet tabanlı olarak çalışan 3 boyutlu (3D) haberleşme sistemini geliştirdi.
Tabletimize ekleyeceğimiz özel teknolojilerle desteklenen bir kamera aracılığıyla oluşturacağınız sanal bir ortamla arkadaşlarınızla konuşabileceksiniz. “Live 3D Communication System” adını alan bu teknoloji ile değişik mekanlar oluşturabiliyorsunuz. Mesela; bir uzay alanı oluşturuyorsunuz ve ardından kamera aracılığıyla kendinizi bu mekana 3 boyutlu olarak yerleştiriyorsunuz. Arkadaşınızın da bu cihaza sahip olduğunu düşünerek onu da bu alana koyabiliyorsunuz ve böylelikle sanal gerçeklikte sohbet etmiş oluyorsunuz. Bunun yanında Tablet’inizi 360 derece döndürerek oluşturduğunuz sanal mekanda dolaşabiliyorsunuz.
Henüz prototip aşamasında olan bu teknoloji, görüntülü sohbet sistemini bir adım ileri taşıyacaktır. Bunun ardından da holografi teknolojisiyle karşılıklı konuşabilmeyi hayal ediyoruz. Aşağıdaki Wireless Japan 2012 fuarında çekilmiş videoyu izleyerek cihaz hakkında daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More