40 Bin Öğretmen Ataması Yapılacak 2012



Bakan Dinçer’den Öğretmen Adaylarına Atama Müjdesi!
Dinçer: Hükümet Ağustos ayında atanmak üzere yeni kadro verdi.
Ağustos’ta 40 bin öğretmen atanacak.
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, hümümetin Ağustos ayında atanmak üzere 40 bin yeni kadro verdiğini söyledi.
Ömer Dinçer Van’da, atama bekleyen öğretmenlere müjde verdi.
Dinçer, hükümetin 40 bin yeni kadro verdiğini belirterek, böylece daha önce
verilen 17 bin kadro ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı tarihinde verilen en büyük kadro sayısına ulaşıldığını söyledi.
Ömer Dinçer, müracaat ve atamaların hangi alana, hangi bölgeye yapılacağı ile ilgili sürecin Temmuz ayında tamamlanmasının beklendiğini ifade etti.
Dinçer şunları söyledi;
”Hükümetimiz Milli Eğitim Bakanlığı’na ağustos ayında atanmak üzere, 40 bin yeni kadro veriyor. Daha önce verilen 17 bin kadro ile birlikte bu, Milli Eğitim Bakanlığı tarihinde verilen en büyük kadro oldu. Müracaat ve atamaların hangi alana, hangi bölgeye yapılacağı ile ilgili sürecin temmuz ayında tamamlanacağını düşünüyorum”

MEB’in TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na sunduğu tasarıda, 2012’ye ilişkin eğitim hedefleri yer aldı. Bu hedeflerden bazıları özetle şöyle:
- Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki tüm okullarda bilgisayar sınıfları kaldırılacak ve bütün dersliklere aşamalı olarak en az birer dizüstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı konulacak.
- Her okulda en az bir fotokopi makinesi, akıllı tahta, kamera ve mikroskop olacak.
- Okulların internet altyapısı için 140 milyon, sınıflara kurulacak teknoloji için 420 milyon, her sınıfa bilgisayar için 300 milyon, uzaktan eğitim merkezleri kurulması için de 880 milyon lira bütçe ayrılacak.
- Başarısı düşük olan okullar ele alınacak. SBS ve illerden gelen tespitlere göre başarısı düşük olan bölgelerdeki öğretmen ve yöneticiler hizmet içi eğitime alınacak.
- Kızların okullaşma oranının düşük olduğu Batman, Bitlis, Erzurum, Mardin, Şanlıurfa’da kız yurtları yaptırılacak.
- 2011’de okullarda 1395 şiddet olayı meydana geldi. Bu şiddet olaylarının yüzde 10 azaltılması hedeflenecek. Bakanlığın öngörüsüne göre okullarda 2012’de 1250 şiddet olayı yaşanacak.




Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr Etiketler: 2012 ağustos öğretmen atamaları, 2012 ağustos öğretmen ataması, 2012 ağustos'ta kaç öğretmen alınacak?, ağustos 2012 40 bin öğretmen ataması, ağustos 2012 öğretmen ataması Benzer yazılar KPSS 2012/4 Tercih Motoru Yayında KPSS 2012/4 Tercih Kılavuzu Yayınlandı ÖSYM, Devlet Personel Başkanlığı ile Memur Adayları Bu Yazıyı Okusun 2012 Haziran Memur Alımı Kadro Dağılımı KPSS 2012/1 Haziran Memur Alımında 17 Bin 387 Memur Alınacak Sağlık Bakanlığı KPSS 2012/4 Personel Alımı Duyurusu KPSS 2012/3 Tercih Kılavuzu ve Başvuruları İlk Toplu Sözleşmede Anlaşma Sağlanamadı 2012 Özürlü Memur Alımı İçin Kura Başvuru Kılavuzu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2012/3 Sözleşmeli Personel Alım İlanı 12 Yıllık Zorunlu Eğitime Yönelik Uygulamalar Konulu Genelge Mezun ve Öğrenimi Devam Eden Öğrenciler Pedagojik Formasyon Alabilecek 2012 Haziran Memur Alımında Kaç Kişi Alınacak? KPSS Puan Hesaplama Motoru Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2012′de 1.386 Memur Alacak

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More