Adnan hoca canlı yayında beni seviyormusun ve disko dansı :) A9 Tv izle



Adnan oktar hoca yine karşısında güzel bir kız oturuyor ve kızın güzelliğinden kendisini alamayınca bakın canlı yayında neler diyor neler :)
Son aylarda Sosyal Medya‘ya bomba gibi düştü Adnan Oktar. A9 Kanalı üzerinden yaptığı televizyon programları ile, özellikle bayan konukları ile karışılıklı etkileşimleri ile insanlar tarafından tanınmıştı. Sohbette eksik olmayan “maşallah” ve “inşallah” sözleri, tabii bir de Adnan Oktar’ın “Beni ne kadar seviyorsunuz?” sorusu
ve konuklarının bu soruya verdikleri “Sizi dünyalar kadar seviyorum hocam, sizi büyük bir aşk ile seviyoruz hocam.” tarzı cevapları Sosyal Medya’da ve normal hayatta herkesin dilindeydi. Peki ama ya dansı? Şimdi gelin sözü fazla uzatmadan club ışıklandırmaları eşliğinde Adnan Oktar ve kızlarının yabancı müzikler ile müthiş bir uyum içinde yaptıkları dansı hep birlikte izleyelim. GÜLMEYE HAZIR OLUN! İŞTE ADNAN OKTAR ve KIZLARININ DANSI!
 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..




A9, insanlar arasında sevgi, adalet ve dayanışma anlayışını inşa etmek üzere yola çıktı ve Temel Yayın Politikası, Türk-İslam ahlakının birleştirici üslubuyla, Türkiye'de ve Dünya'da barış ortamının yerleşmesine hizmet etmek üzerine kuruldu. Dolayısıyla her programda, her belgeselde ve akla gelebilecek her türlü yayında bu politika açıkça hissedilecek.


A9, bilimsel gelişmeleri yakından izleyecek, bunları ideolojik kirlenmelere izin vermeden, en anlaşılır ve doğru şekilde aktaracak, bu sayede insanlarımız, daha önce fark etmedikleri muhteşem gerçeklerin keyfini sürecektir.

A9 yayınları ile, Türkiye'deki sayısız TV kanalına da örnek teşkil etmek ve sorumlu yayıncılık anlayışında bir çığır açmak amaçlanmaktadır. Yalandan, saptırmadan, diretmeden ve kavgalardan uzak, akılcı, yapıcı ve uzlaştırıcı üslubuyla, yayıncılık ile güzel ahlaka has değerleri birleştirecektir.

A9 şunu savunmaktadır; Türk-İslam ahlakı ve bunun getirdiği büyük dayanışma ruhu, dünyayı, daha önce benzeri görülmemiş bir mutluluk ve refah düzeyine çıkaracaktır.

A9, yapacağı yayınlarla, Türkiye'nin muhteşem geleceğini hazırlayan sembol kanallardan biri olma iddiasındadır. A9 TV yayınını 24 saat kesintisiz olarak aşağıdaki panelden izleyebilirsiniz.






Resmi İnternet Sitesi:

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More