Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı




ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete'de 26566 sayı ile yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların 2. maddesine göre Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezinde toplam 1 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.
BAŞVURU ŞARTLARI:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
2- 2010 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak.
3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
4- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
AÇIKLAMALAR http://personeldb.ankara.edu.tr adresinde yer almaktadır.
Unvanı Puan Türü Adedi Aranan Nitelikler
Büro Personeli KPSS93 1 * Yükseköğretim Kurumlarının ön lisans düzeyinde endüstriyel elektronik bölümünden mezun olmak. * Uzaktan eğitim video konferans sistemlerinin kurulumu, kullanımı ile en az bir video konferans sisteminin kontrol ünitelerini kullanabilmek ve akıllı sınıf kurulumu, kullanıcı eğitimi verilmesi konusunda en az 3 yıl mesleki tecrübesi bulunduğuna dair onaylı çalışma belgesi. (Hizmet özel sektörde geçmiş ise söz konusu hizmet ayrıca SGK prim dökümüyle birlikte belgelendirilecektir.)

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More