Avea’dan 1 Liraya Apple iPhone 3GS



Avea 15 Haziran‘da başlattığı yeni kampanya ile isteyen herkesi iPhone 3GS sahibi yapacak.
Ayda bir liradan başlayan ek fatura ücretiyle iPhone 3GS kampanyası detaylarını merak ediyor musunuz?
Bu kampanya ile Avea herkesi iPhone sahibi yapacak. Avea’nın yeni kampanyası 15 Haziran’dan itibaren aktif hale geldi. Ayda 1 TL’den başlayan ek ücretlerle kullanıcılara iPhone 3GS alma fırsatı sunuldu.

Sahip olduğunuz tarifeye göre aylık ücret değişiklik gösteriyor. Eğer sahip olduğunuz tarifede aylık 97 TL ya da daha fazla ücret ödüyorsanız, üzerine 1 TL eklenerek 36 aylık bir kontrat imzalamanız karşılığında iPhone 3GS kullanıcısı olabilirsiniz.
39 TL’den 97 TL‘ye kadar olan tarifelerden birini kullananlar yine 36 ay boyunca ayda 18 TL ek ücret ödeyerek iPhone 3GS sahibi olabilir. Son olarak 39 TL ve altı tarifelerin de 36 ay boyunca 28 TL ek ücret ödemesi durumunda iPhone 3GS sahibi olabileceği belirtiliyor.
Bu kampanyadan faydalanacaklar için aylık 250 MB’lık internet paketi de Avea’dan hediye edilecek. Hayat Avea’lıya güzel. Bu kampanya Avea’lıya güzel.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More