BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ OKULU 2012




Beşiktaş Belediyesi Ücretsiz Yaz Okulu 2012 için ön kayıtlar 8 Haziran 2012 Cuma günü başlıyor.
Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle organize ettiği Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Yüzme, Drama, Bale, İngilizce, Gitar, Satranç ve Ebru Sanatı branşlarında faaliyet gösterecek yaz okuluna başvurular için ön kayıtlar 8 – 22 Haziran 2012 tarihleri arasında alınacak.

Ön kayıtlar, Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Bir kişinin 2 branşa kadar ön kayıt yaptırabileceği yaz okulundan 7-16 yaş grubundaki tüm çocuklar yararlanabilecek.
Beşiktaş Belediyesi Ücretsiz Yaz Okulu’nda eğitimler Haziran’ın son haftası başlayacak, Eylül’ün ikinci haftasına kadar sürecek.
Ön Kayıt ve Değerlendirme Kriterleri
*Başvuru T.C. kimlik numaralı kimlik fotokopisi ile yapılmaktadır. 
*Beşiktaş ilçe sınırlarında ikâmet eden kursiyerlerin başvuruları önceliklidir.
* Başvuru 7-16 yaş arası çocuklar için kabul edilecektir.  Kursiyer kayıt formu ve veli formunun iletişimi sağlamak için eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kayıttaki telefon numaraları velinin olmalı ve iletişim kurulabilmesi için sabit telefon ve cep telefon numaraları mutlaka kaydedilmelidir.
*Her kursiyer programda belirtilen koşullara göre 2 branşa kadar kayıt yaptırabilir.
*Servis imkânı sadece yüzme kursu için vardır. Diğer branşlar belediyenin ilçe sınırları içindeki kültür merkezlerinde ve okullarda yapılmaktadır.
*Yüzme branşı ders saatleri öğleden sonradır. Belediye önünden kalkacak servislerle Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin yüzme havuzunda yapılacaktır.
*Masa tenisi, gitar ve ebru sanatı kursu için 1996-2000 yılları arası doğumlu olma koşulu vardır.
*İngilizce kursuna başvuru için en az 4. Sınıf öğrencisi olma koşulu vardır.
*Ders saatleri tüm branşlar için yaş gruplarına göre ayrılarak (örnek: 7-9 yaş, 10-12 yaş, 13-16 yaş) sabah 09:00-12:00, öğleden sonra 13:00-16:00 olarak programlanmıştır.

Ayrıntılı bilgi için 444 44 55 no.lu telefonu arayabilirsiniz.
http://hadianne.com/?p=12596
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More