Dallas Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Son Bölüm İzle



1980′li yılların dünya’da en çok izlenen efsane dizilerin’den olan Dallas, tekrardan ekranlara geri dönüyor. Ekim ayı ortalarında çekimlerine başlanan dizi, Türkiye’de TNT kanalının yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.
Dizi’de yer alacak olan Larry Hagman J.R. Ewing’i, Patrick Duffy ise Bobby karakterini, Sue Allen karakterini Linda Gray ve Victoria Principal Pamela’yı canlandıracak. 20-30 yaş aralığını yaşayan biri olarak, ailelerimiz ve büyüklerimizden sıklıkla duyduğumuz Dallas dizisi ekranlara TNT ile geri dönüyor. Son yıllarda eski dizileri tekrar uyarlama furyasına katılan Dallas umarım diğer dizilerin akıbetine uğramaz.
TNT tekrar uyarlanan dizilerin başarısızlığını ya gözardı etti ya da umursamıyor... Bakalım Dallas ilk yapımında olduğu gibi etkileyici olabilecek mi? Dizinin orijinal versiyonu, televizyonun ilk yıllarında Türkiye gibi bir ülkede bile çok geniş izleyici kitlesine sahipti.
Merakla izlenen dizinin yapımcılığını Cynthia Cidre yapıyor. Dallas dizisinin özellikle 1980′lerde çok büyük ilgi görmesi, yine büyük bir hayran kitlesinin olabileceğinin sinyallarini veriyor.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More