Dove Festivali Tarihleri ve Yerleri




Bakımdan gelen güzelliği kadınlarla buluşturan Dove, Dove Festivali kapsamında Türkiye turuna çıktı. Kişisel bakım konusunda kadınları cesaretlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla 30 Haziran’a kadar 19 şehir gezecek olan Dove Festivali, gezi boyunca Dove ile 4 Adımda Kişisel Bakım’ın aşamalarını uzmanlarla anlatacak. Kişisel bakım eğitimlerinin yanı sıra, kadın, erkek ve çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklere de yer verilen Dove Festivali 12 bin kilometre yol kat edecek. Festival boyunca
Nil Karaibrahimgil’in manifesto olarak hazırladığı “Bırakın Parlıycam” şarkısı kadınlara cesaret verecek.
Kişisel bakım konusunda kadınları cesaretlendiren Dove, “4 Adımda Kişisel Bakım” için Türkiye turuna çıktı. 2 Mayıs’ta yola çıkan Dove Festivali, 30 Haziran’a kadar durakladığı şehirlerde kadın erkek çocuk tüm ziyaretçiler için kişisel bakım konusunda eğitimlere ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Dove Festivali ile Türkiye’yi gezen Dove bakım uzmanları, buluştukları kadınlara Dove ile kişisel bakımın 4 adımı olan “Cilt Temizliği”, “Yıpranmış saçlar için uzman bakım”, “Koltukaltı bakımı” ve “Nemlendirme”yi anlatarak kişisel bakım tüyoları verecek.
Nil Karaibrahimgil’in kişisel bakımın önemini anlatmak amacıyla bir manifesto olarak yazdığı “Bırakın Parlıycam” şarkısı festival boyunca kadınlara kişisel gelişim, kendine güven, güzellik gibi konularda cesaret aşılayacak.

Üniversitelerin yanı sıra AVM’lerde ve şehir meydanlarında halkla buluşacak olan Dove Festivali’ni ziyaret eden tüm kadın erkek ve çocuklar eğlenceli etkinlikler sayesinde keyifli vakit geçirebilecekler. Playstation, wii, tavla ve langırt gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra Dove’un kişisel bakımdaki 4 adımı için farklılaştırılmış solo test oyunu, körebe, ev maratonu, fal gibi etkinlikler de ziyaretçileri eğlendirecek.
Dove Festivali, Mayıs ayı boyunca üniversitelerde bahar şenliklerine ve festivallere de katılacak. Dove uzmanlarından Dove ile 4 Adımda Kişisel Bakım hakkında bilgi alan öğrenciler aynı zamanda tırdaki eğlenceli aktivitelerden de faydalanabilecekler. Türkiye turuna Mersin Üniversitesi ile başlayan Dove Festivali’nin son durağı Samsun Yeşilyurt AVM olacak. Dove Festivali, 19 ili dolaşıp 12 bin kilometre yol kat ederek toplamda 500 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor.
Nil Karaibrahimgil, Dove Festivali kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde verdiği konserde “Bırakın Parlıycam” şarkısını ilk kez canlı olarak seslendirdi. 8 bini aşkın kişinin katıldığı konser son derece coşkulu geçerken, kadınlar Nil Karaibrahimgil’in manifestosuyla güzellik ve kişisel bakım konusunda cesaret buldular.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
İşte Nil Karaibrahimgil’in manifesto şarkısının sözleri:

Güzelim, ben de güzelim
Yeteneğim de var, özelim
Niye kendimi saklıycam?
Çalın, ben de oynıycam.
Işığımı yakıcam, parlıycam
Bir hayatım var, yaşıycam
Engelleri atlıycam
Bırakın parlıycam!
Bırakın parlıycam!

Dove Festivali’nin ziyaret edeceği iller ve tarihleri:

Mersin –Mersin Üniversitesi: 2 Mayıs
Adana –Çukurova Üniversitesi: 3 Mayıs
Antalya – Antalya Fuar: 5-6 Mayıs
İzmir – Ege Üniversitesi: 8 Mayıs
İstanbul – İstanbul Teknik Üniversitesi:10 Mayıs
İstanbul – Marmara Üniversitesi: 14 Mayıs
Bursa – Uludağ Üniversitesi: 16 Mayıs
Antalya – Akdeniz Üniversitesi: 18 Mayıs
İstanbul – Cevahir AVM: 20 Mayıs
İzmit – Kocaeli Üniversitesi: 22 Mayıs
Eskişehir – Osmangazi Üniversitesi: 24 Mayıs
İstanbul – Forum Marmara: 26 Mayıs
Eskişehir – Anadolu Üniversitesi: 28 Mayıs
İstanbul -Yıldız Teknik Üniversitesi: 30 Mayıs
Eskişehir – Valilik Meydanı:1 Haziran
Ankara – Forum Ankara: 3 Haziran
Ankara – Ankamall: 4 Haziran
Konya – Kule Site: 6 Haziran
Kayseri – Forum Kayseri: 9 Haziran
Mersin – Forum Mersin: 11 Haziran
Adana – M1 Tepe AVM: 13 Haziran
Urfa – Halilrahman Meydanı: 15 Haziran
Gaziantep -Demokrasi Meydanı: 17 Haziran
Malatya – Malatya Park: 19 Haziran
Trabzon – Forum Trabzon: 21 Haziran
Ordu – Meydan Otopark: 23 Haziran
Samsun – Yeşilyurt AVM Yanı: 25 Haziran
Tokat - Meydan: 27 Haziran
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More