Galaxy S3′e ilk yazılım güncellemesi



Samsung en son model telefonu olan GALAXY S3'ü londra'daki toplantıda tanıttı. GALAXY S3 beklendiği gibi 4.8 inç HD Super AMOLED ekranı ile karşımıza çıktı. GALAXY S3 Apple'ın iPhone'undaki gibi bazı özellikleri bünyesinde barındırıyor. Tanıtım toplantısında kuşkusuz en büyük ilgiyi kullanıcısının yüzünü tanıyan teknoloji çekti. GALAXY S3 sahibini tanıyor ve işlemleri ona göre yapabiliyor. Bu özellik akıllı telefonların tanımını değiştireceğe benziyor. Herhalde zamanla bilgisayar, telefon, televizyon gibi tüm elektronik ürünleri bu akıllı
telefonlardan kullanacak ve kontrol edeceğiz.Android Dünyası’nın canavarı olarak tanımlanan Galaxy S3′e ilk yazılım güncellemesi yapıldı. İngiltere’de kullanıcıların raporlarına dikkat eden Samsung yetkilileri, Android 4.0′lı Samsung Galaxy S III’e ilk yazılım güncellemesini gerçekleştirdi. Çok önemli sorunları bulunmamasına rağmen cihaz’ın arkasında olduğunu gösteren Samsung, kararlı ve kusursuz bir sistem yapısı için güncellemeyi hayata geçirdi.
Güncelleme 3G ve Wi-Fi üzerinden yüklenebiliyor, güncelleme yapılan dosya boyutu ise 31.7 Mb. Kullanıcılardan alınan geri bilgilere göre güncellemeden sonra 15Mb’lık bir güncelleme daha size öneriliyor. Bu ek güncelleme Galaxy S3′e “geliştirilmiş kararlılık” sağladığı söyleniyor. Eğer cihazınız size update ile ilgili bir info vermediyse, Android cihazınız’ın ayarlar kısmından, update yapabiliyorsunuz.

GALAXY S3 4.8 inç HD Super AMOLED 1280x720 çözünürlüüe sahip ekranı ile birlikte çok ince ve zarif bir kasa yapısına sahip. Bu yönü ile bile başlı başına bir tasarım harikası. Koreliler gerçekten işi çok iyi öğrendi ve çok hızlı bir şekilde geliştiriyorlar. GALAXY S3'ün bir diğer güzel özelliği ise 8 Megapiksel kameraya sahip olması. Akıllı telefonun ön tarafında da 1.9 Megapiksel kamerası bulunuyor. Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip GALAXY S III, GALAXY S2'den çok daha hızlı. Samsung, GALAXY S3'te yeni nesil Exyos 4 Quad 1.4Ghz dört çekirdekli işlemci kullanıyor. Akılı telefon 1 GB belleğe sahip.



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More