Harry Yarışması Başvuru Formu ve Son Bölüm İzle




ATV, yaz ekranını yepyeni bir yarışma programıyla şenlendirmeye hazırlanıyor. Yabancı formatlı Harry, çok yakında ATV’de ödüller dağıtmaya başlıyor.
Para kazanmak istiyor musun? O zaman HARRY ile tanışma vakti geldi… Kim bu HARRY? Kafası çok karışık… Çok akıllı, çok sevimli, kafasında bir sürü soru var ve eğer ona yardım edersen çok kazanacaksın. atv ekranları yepyeni bir yarışma programı ile izleyicisini buluşturmak için gün sayıyor.

Her akşam 5 yarışmacı, 5 kelime oyunu ile karşı karşıya gelerek bölünmüş ve karıştırılmış kelimeleri sıraya koyup doğru kelimeyi bulmaya çalışacak. Doğru cevaba kim en çabuk ulaşırsa, o kazanacak. Peki kazanmak için ne kadar para kaybetmeye razı olursunuz?
Yarışmacıların, oyunda kalabilmek için kazandıkları para ile şanslarını satın almaları gerekecek.Tüm bölümlerin sonunda sadece bir yarışmacı finale kalacak ve bu yarışmacı finalde zamanla yarışacak. HARRY'de başarılı olmak için hem bilginize, hem şansınıza güvenmeniz gerek.
Yarışmacıların, oyunda kalabilmek için kazandıkları para ile şanslarını satın almaları gerekecek. Tüm bölümlerin sonunda sadece bir yarışmacı finale kalacak ve bu yarışmacı finalde zamanla yarışacak. HARRY’de başarılı olmak için hem bilginize, hem şansınıza güvenmeniz gerek.
HARRY, yakında atv'de…


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi Harry yakında ATV’de başlıyor yazısına ait etiketler : atv harry, atv yeni yarışma Harry, atv yeni yarışma programı, Harry, Harry ATV, Harry nasıl oynanır, Harry nezaman başlayacak, Harry yeni yarışma Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More