HTC Desire C GOLF Fiyatı ve Teknik Özellikleri



HTC uygun fiyatı, şıklğı ve işlevselliğiyle göz dolduran Desire C GOLF modeline satışa sundu. Hareketli bir yaşam tarzını benimseyenler için ergonomik boyutlu HTC Desire C GOLF modeli sizleri sürekli eğlencenin içinde tutmak için tasarlanmış hafif ve gerçekten dayanıklı bir yapıya sahip.
Genelde cep telefonu tanıtımlarımda telefonun özelliklerinden başlar ve sonunda fiyatıyla yazıyı sonlandırırdım; ancak HTC Desire C GOLF modeli ilk olarak fiyatıyla beni cezbettiği için 600-650 TL dolaylarında olan satış
fiyatını belirtmek isterim. 3,5 inç genişliğinde dokunmatik ekranı, Android platformu ve 4 GB dahili hafızası ile daha ilk bakışta göz doldurmayı başaran HTC Desire C GOLF fiyat/performans açısından tercih edilebilecek akıllı telefonlar arasında benim favorilerime girmiş bulunmakta.
İnternete bağlı kalın ve birçok uygulamaya ulaşın
HTC Desire C rahatça cebinize sığacak boyutlardadır, bu da onu hareket halinde yaşayanlar için kusursuz bir ortak haline getirir. Büyük 3,5 inç HVGA ekranı size hızlı, tam ekran boyutlarında internette gezinme olanağı sağlar. Ayrıca, Google Play sayesinde, bir düğmeye dokunarak Android uygulamaları dünyasının tamamına erişebilirsiniz.

Daha fazla fotoğraf çekin, paylaşın ve saklayın
HTC Desire C’nin tam donanımlı 5 MP kamerası ile eğlenceli ve muhteşem anlarınızı yakalarsınız. 25 GB Dropbox sayesinde çektiğiniz her bir fotoğraf karesi siz neredeyseniz sizinle birliktedir. Üstelik, fotoğraflarınızı sadece kendinize saklamak istemezseniz arkadaşlarınızla ve tüm sevdiklerinizle hemen paylaşabilir, onlara anında gönderebilirsiniz.
Zeki ve eğlenceli
Gerçek stüdyo kalitesinde ses sağlayan, özel olarak entegre edilmiş Beats Audio™ ile en sevdiğiniz müzikleri dinleyin ve filmleri, YouTube videolarını izleyin. Eğer istediğiniz daha yoğun oyun oynama, fotoğraf görüntüleme ve video izleme olanağıysa 3,5 inç ekran tam da aradıklarınızı sunar.

  • 600 MHz processor
  • 512 MB of RAM
  • 3.5-inch HVGA display
  • 5 MP camera

HTC Desire C Specs

General
Form Factor:Candybar
AKA:HTC Golf, HTC Wildfire C
Date Released (YYYY/MM/DD):2012/05/24
Size
Weight:?
Dimensions:?
Display
Resolution:480×320
Size:3.5-inch
Type:LCD
Camera
Video:Yes
Flash:No
Auto-focus:?
Megapixels:5 MP / front facing camera
Connectivity
GPS:Yes
USB:microUSB
Bluetooth:3.0
Wi-Fi:802.11 b/g/n
HDMI:No
Multimedia
Headset Jack:3.5 mm
Radio:?
Battery
Type:Li-Ion 1230 mAh
Hardware/OS
Operating System:Android 4.0 with Sense
Internal Memory:4 GB
External Memory:microSD (up to 32 GB)
RAM:512 MB
Processor:600 MHz


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More