Nokia Asha 305-306-311 Fiyatı ve Özellikleri



Yeni Nokia 301-306 ve 311 Özellikleri ve Fiyatları
Cep telefonu devlerinden Nokia 3 yeni dokunmatik akıllı telefonunun tanıtımını gerçekleştirdi. Son yıllarda akıllı cep telefonu piyasasında çok yüksek satış fiyatlarına ulaşamıyor pek tutunamıyor gibi gözükse de normal cep telefonu piyasasında hala en büyük paya sahip firma olan Nokia tanıtımını yaptığı bu yeni cepleriyle yine iddialı geliyor.
Son dönemde çıkardığı yeni cep telefonlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Nokia’dan tam dokunmatik ekrana sahip 3 yeni telefon önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Firma yeni
telefonlarıyla ilgili son derece zengin uygulamalara sahip, aşırı veri kullanımından ve pil tüketiminden uzak ifadelerini kullanıyor. Asha 305-306 ve 311 Series 40 işletim sistemiyle birlikte geliyor. Firmanın son tanıtmış olduğu bu üç modelin ilk bakışta göze çarpan özelliklerinden bazıları şöyle;


Nokia Asha 311, tek çekirdekli 1GHz işlemciye, 3 inch 320×240 ekrana, 3.5G ağ bağlantısına, microSD kart slotuna, 3.2MP kameraya ve QVGA video kaydetme özelliğine sahip.

Nokia Asha 305 ve Asha 306
ise 305′in çift SIM kart özelliği dışında aynılar. Cepler 3 inch 400×240 ekrana, 2G ağ bağlantısına, microSD kart slotuna, 2MP kameraya ve QVGA video kaydı özelliğine sahip.
Bu telefonların ülkemizdeki çıkış tarihi ve fiyatları ise henüz netleşmiş değil. Satışa sunulduklarında bu konumuz altında daha ayrıntılı bilgileri sizlerle paylaşacağız.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

1 yorum:

nokia android telefonlarda biraz geride kalsada güzel bir atılım yaptı.msn kaydol'a da bekleriz iyi çalışmalar memurvadisi.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More