Runfire Cappadocia / 7-15 Temmuz




Sert havası ve cesaret isteyen koşullarıyla zorlu bir coğrafyada insanın doğayla imtihanına bir yenisi ekleniyor. Erciyes’in lavlarından oluşan bu bölge, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alıyor. Tarihi geçmişi ve doğal dokusu ile yılda binlerce kişinin ziyaret ettiği bu topraklar sizi periler diyarına götürecek. 07-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek Runfire Cappadocia ateşe karşı zorlu bir sınav olacak.

Binlerce yıldan günümüze taşınan gizemli yeraltı şehirleri, görkemli manzarası, tarih kokan taşları ve mistik atmosferiyle bu efsunlu coğrafyada, kat edilecek her kilometre ayrı bir maceraya dönüşüyor.
Ciğerlerinde toprak kokusu, selam verip Üç Güzeller’e, Erciyes’in engin gölgesinden geçerek, uçsuz bucaksız beyazlığında Tuz Gölü’nün özgürce koşmak… Orada olmak… Tüm zamanların iç içe geçtiği o yerde hayata meydan okumak…
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Çöl sıcağında 200 kilometreyi aşan zorlu bir rota. Var mısın?
Runfire Cappadocia’da ilk gece ve son gün otel konaklaması haricinde kıl çadırlardan kurulu kamplarda , doğa ile baş başa, yıldızların altında konaklanacak. Yarışmacılara kamp alanlarında yarışma boyunca içme suyu ve sıcak su temin edilecektir. Bir medikal ve arama kurtarma ekibi maraton boyunca katılımcılara eşlik edecektir.
Kaynak : www.runfirecappadocia.com
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More