Serap Ezgü Yeniden Başlayalım Son Bölüm İzle- atv Program




Yeniden Başlayalım İzle

Serap Ezgü 2 yıl aradan sonra ekranlara geri döndü. ve pek de değişen bişey olmamış anlaşılan seyircisi onu çok özlemiş kesinlikle. Bugünden itibaren ATV ekranlarında yayınlanacak olan programın ismi Yeniden Başlayalım. Bu bir umut programı.. İlk bölümde 2 kadının hikayesi işlendi. 15 yaşında evlendirilen Fatma Karaduman nasıl sokaktan toplandı.
Elmas dikiş makinesi ortaklarından birinin kızı Demet Kuzucuk zenginken nasıl fakir oldu.
Programdan bi kaç kişisel not paylaşmak istiyorum. Öncelikle program acı çekmiş insanların konusunu işleyecek. İnsanlar diyor ama ilk program kadınlarla başladı. Mesela erkekten şiddet görmüş, fakirlik çekmiş, kötü yollara düşmüş, uyuşturucu müptelası olmuş, ailesinden dışlanmış, sokağa atılmış, sığınma evlerinde kalmış kısaca feleğin sillesini yemiş kadınlar hikayelerini anlatacak ama o kadınlardan biri konuşmaya başlayınca neden keman sesi geliyor? Acıklı bir müzik giriyor arkadan, etkiyi daha fazla verebilmek için. Aniden bağırmaya başlayan seyirciler de cabası. Orada o kadar uzmanlar oturuyor ama birden seyircilerden biri bağırmaya başlayıp olay hakkında yorum bildiriyor. Genellikle bu seyirciler de asabi nedense, katılan konuğu geriyorlar. Gelelim programın uzman kadrosuna:
Avukat Ayşe Üstünel Dağdelen
Üroloji Uzmanı operatör doktor Müşteba SEVİL
Psikiyatrist Doktor Rukiye Hayran
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Programa Başvurmak için çeşitli yollarla kayıt yaptırabilirsiniz.
Resmi Websitesi = www.atv.com.tr
Telefon numarası = 0 212 300 13 13
Posta Adresi = PK 2 Gayrettepe / İstanbul
Yeniden Başlayalım ilk Bölüm izle atv 5 mart Pazartesi
Yayın Tarihi : 21.05.2012
Yayın Saati : 13:00
Yayınlanan Kanalı : Atv

Çeşitli sorunlarla boğuşan, şiddet gören, ailesi tarafından reddedilen, kendini yalnız ve dışlanmış hisseden, yaşadıklarını kimseyle paylaşamayan, paylaşmak istese de sesini duyuramayan, çaresizlik içinde ezilerek hayatlarını sürdürmeye çalışan kadınlar…Atv, sahip olduğu sosyal sorumluluk bilinciyle, bu kadınların derdine ortak olmak, onlara yardım eli uzatıp çaresizliklerine son vermek, onlara yepyeni bir hayat sunmak için harekete geçti.Stil Medya yapımcılığında, Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan "Yeniden başlayalım" programında tecrübeli sunucu Serap Paköz, uzman konukların yardımıyla, ihtiyacı olan kadınlara destek olmayı ve sorunlarını çözüme kavuşturmayı amaçlıyor.

Etiketler : yeniden başlayalım 21 mayıs atv izle,yeniden başlayalım 21 mayıs full izle,yeniden başlayalım programı 21 mayıs online izle,yeniden başlayalım 21.05.2012 izle,yeniden başlayalım son programı izle,yeniden başlayalım programı 21 mayıs pazartesi seyret ------------------------------------------------------------ 1 Haziran Cuma İzle Öğretmeni tafından kaçırılan kız Aslı bulunacak mı? Aslıyı yolda gören kişiler neler söylediler? 18 Mayıs Cuma Tekrarı Bebeğini sattığı iddia edilen Mustafa Kara'nın mücadelesi Çilem, Kader ve Utku kardeşler yuvada büyüdüler.. Anneleri onu terketti. Annelerinden haber alabilecekler mi? 11 Mayıs Cuma Seyret Bacağı kesilen kıbrıs gazisi İbrahim Amca ameliyat durumu ne oldu? Günlerdir parkta yaşayan annenin ikizlerinin sonu ne olacak? Devlet korumasına alınacak mı? 9 Mayıs Çarşamba İzle Öğretmen tarafından kaçırılan Aslı Skolyoz hastası Zehra İbrahim amcanın ameliyatı nasıl geçti? 4 Mayıs Cuma İzle Sakarya'da bir öğretmen kızı 2 defa kaçırdı. Kızın ailesi programa katıldılar. 2 Mayıs Gazi babalar çıktı programa Nisan Ayı Programları 25 Nisan İzle Kadına Şiddete son! 24 Nisan İzle Kocası tarafından adliyede 9 yerinden bıçaklanan Nursel Yıldırım Emine Kanal gurbetçi Türkiye'de dolandırıldı Şükriye Pınar 20 Nisan İzle Oya Nilgün Işık - trafik kazasında eşini kaybetti ama tazminatı bir dolandırıcıya kaptırdı 19 İzle Fikret Kuş ailesi ile yeniden başlamak istiyor Güler Özer ve Şükriye Taşkın altın almak isterken dolandırıldı. Zehra Karadavut Skolyos - Kifos hastası - durumu hayati tehlike taşıyor 18 İzle Erdi Babacan vatani görevini tamamlamak istiyor 17 İzle Kemal Düğen : kaptan, manken, fotomodel, müzisyen.. 16 İzle Neriman Karadeniz : 7 çocuğu var ve eşinden şiddet gördü ve boşandı Hayrünnisa Yücesoy 13 İZLE Hayrünnisa Yücesoy : eşi dolandırıldı ve cezaevinde. Evi yandı çocuklarıyla yanan evde yaşıyor Dilara Kılıkçı : Amerikadan gelen kadın ev almak isterken kandırıldı Nazife Hanım kızı Dilara'ya kavuşacak mı? 11 Programı İZLE Azize Alboru - ölen kızı ardından neler dedi Ergin Dağdemir - 4 kız çocuğu var iken karısı onu terketti. Terkedilen baba ne istiyor? kızının bağımlı olduğunu düşünen anne neler söyledi. 6 Tekrarı Full İZLE Seda Kızına kavuşacak mı? Seda Akbaş kızını iki yıldır göremiyor. 3 Nisan İZLE Çocuğuna ve karısına şiddet uygulayan öğretmeni konuştular. Telefonla bağlanan başka bir öğretmen açıkçası durumu çok iyi özetledi. Kendi çocuğu da başka bir okulda öğretmenden tokat yemiş. Keşke herkes çocuğu için bu kadar dikkatli olsa. Programa dayakçı hocayı ifşa etmeleri için telefon yağmış resmen.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More