Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Hazırlık Yarışması Çankırı'da Yapılacak




Yamaç Paraşütü Dünya Kupası HazırlıkYarışmaları ve Türkiye Kupası Yarışmaları Işık Dağı’nda
2012 Pre-Paragliding World Cup-(Pre-PWC) Yamaç Paraşütü Yarışmaları 21-26 Ağustos 2012 tarihlerinde Çankırı Çerkeş İlçesi Işık Dağı’nda yapılacaktır.
Tekin, bu yıl da Çankırı Valiliği işbirliğinde Dünya Kupası Hazırlık Yarışması'nı düzenleyeceklerini kaydetti. Yarışmanın Çerkeş ilçesine bağlı Işık Dağı'nda 21-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını ifade eden Tekin, yarışmaya yerli ve yabancı olmak üzere 125 sporcunun katılmasını beklediklerini ifade etti.

Çankırı Valiliğimiz himayelerinde Çerkeş Belediyesi ev sahipliği ile Çankırı Yamaç Paraşütü ve Sportif Havacılık Kulubü tarafından organize edilen Dünya Kupası Hazırlık Yarışması ve Türkiye Şampiyonası hazırlıkları başlamıştır.
Yarışma ile ilgili bilgiler www.xccanhavk.org.tr adresinden öğrenilebilir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr Yamaç Paraşütü Nedir? Nerelerde Yapılır? yamac,paraşutu,resimleri,nerelerde,yapılır,tanıtımı,turkiye,cennet,nedir,olarak,paraşutculuğu,delta Yamaç Paraşütü Nedir ? Yamaç Paraşütü sporu, yüksek bir tepeden koşulmak sureti ile havalanmaktır.Eğimli ve yüksek bir tepeye açık olarak serilen paraşüt,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More