Yonca Lodi Ton Farkı 2012 Dinle Video



Yonca Lodi Ton Farkı 2012 dinle
Yonca Lodi yep yeni single çalışması Ton Farkı ile sevenleriyle birlikte, 2012 konser turuna mayıs ta başladı. Konserleri devam ederken 2012 sonunda yep yeni bir abümle sevenleriyle buluşacak, hayranlarına duyurulur, Ton Farkı için keyifli dinlemeler… ''Milat'' adını taşıyan son albümü ile başarı grafiğini yükselten Yonca Lodi, yeni teklisi ile dinleyicinin karşısına çıkıyor. Söz ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan ''Ton Farkı'', Hakan Yeşilkaya tarafından aranje edildi. Dijital platformlar aracılığı ile yayınlanacak şarkıya Hakan Yonat tarafından klip çekildi. Yonca Lodi ''Ton Farkı'' ile 2012 baharını karşılarken 2012'nin sonuna doğru yeni albümünü yayınlayacak.

Yonca Lodi ;
1974 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluğunun büyük bir kısmı Beşiktaş’ta geçti. İlk ve Ortaokulu yine bu semtte bitirdi. Lise yıllarında müzikle ilgilenmeye başladı. Okul orkestrasıyla çeşitli yarışma ve konserlere katıldı. Lise 2. sınıfta Çağdaş Müzik Merkezi’ne kaydoldu.
İki yıl süreyle, İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Mine Mater ve Timur Selçuk’tan şan, solfej ve armoni dersleri alarak, 1992 yılında yetenek sınavını birinci olarak geçmiş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Opera-Şan Bölümü’nde eğitimine devam etmiştir. Prof.Dr.Güzin Gürel, Yekta Kara, Selçuk Uraz gibi hocalarla şan, solfej, piyano, armoni, sahne ve mim çalıştı.
1993′te arkadaşlarıyla kurduğu müzik grubuyla profesyonel olarak sanat hayatında yerini almaya başlayan Lodi, 1996 yılında Sony Müzik ile albüm anlaşması imzalayarak 1999 yılı Mayıs ayında, kendi adıyla ilk albümünü çıkarmıştır.
Albüm
Yonca Lodi 1999
Aşkta ve Ayrılıkta 2001
Yolumu Bulurum 2007
Milat 2010
single
Yeter 2008
Emanet 2009
Tenden Tene 2011
Ton Farkı 2012

TON FARKI

ACELE ETME HEMEN
AÇAMAZSIN SOLAR SOLMAZ
GÖNÜLE HİÇ SİTEM ETME
AŞKTAN KAÇAMAZ MİYADI DOLAR DOLMAZ

SON PİŞMANLIĞIM DEĞİL BU,
FAYDALI YADA FAYDASIZ
AŞK ALIŞKANLIĞI BİR DENİZDİR,
DALGALI YADA DALGASIZ

GÖNLÜNE KIZMA SENİ DİNLEDİYSE,
O NE YAPSIN ONA SEVGİ EKİLMEDİYSE
RENKLERİ TUTANLARIN BİR SUÇU YOK
TON FARKI GÖZLE GÖRÜNMEDİYSE.

Söz & Müzik:SONER SARIKABADAYI
Düzenleme:HAKAN YEŞİLKAYA

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

Yonca Lodi (2012) Ton Farkı (Single) Full Albüm İndir indirdoldur - Yonca Lodi Full Albümleri İndir 01. Ton Farkı 02. Ton Farkı. Yonca Lodi Ton Farkı Dinle,Yonca Lodi Yeni Şarkısını Dinle. Yonca Lodi, Yonca Lodi 2012, Yonca Lodi 2012 albümü, Yonca Lodi 2012 albümü dinle, Yonca

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More