2013 Sezonu Beko Basketbol Ligi Fikstürü



Beko Basketbol Ligi 2012-2013 sezonu fikstürü, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi.Erkek Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi 1. haftasında Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek.

13 Eylül’de başlayacak olan Beko Basketbol Ligi’nde ilk haftanın fikstürü şöyle:



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

Beşiktaş-Türk Telekom

Anadolu Efes-Banvit

Erdemir-Fenerbahçe Ülker

Antalya BŞB-Galatasaray Medical Park

Olin Edirne-Royal Halı Gaziantep BŞB

Mersin BŞB-Pınar Karşıyaka

Aliağa Petkim-Hacettepe Üni.

TED Kolejliler-Tofaş

Derbi haftaları ise şöyle:

4. Hafta: Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş

8. Hafta: Galatasaray Medical Park-Beşiktaş

11. Hafta: Beşiktaş-Anadolu Efes

Statü

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonu ilk 8 içinde bitirecek olan ekipler play-off oynamaya hak kazanacak ve play-off maçları, normal sezon maçlarının sonuçlarına bakılmaksızın 0-0 eşitlikle başlayacak.

Play-off çeyrek final maçlarında 2 galibiyet, yarı final maçlarında 3 galibiyet alan takımlar tur atlayacak. Final serisinde ise 4 galibiyete ulaşacak ekip sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.Normal sezonu son 2 sırada tamamlayan ekipler ise küme düşecek.
Haber Kaynağı: HABER1903

1 Kişi Bu Konuya Baktı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More