Akrep Burcu Özellikleri



24 Ekim- 23 Kasım tarihleri arasında ay Akrep burcundayken doğanlar zeki ve müteşebbistir ama riskleri sevmezler. Sonuçlarından emin olmadığı hiç bir işe girişmezler. Hırslı, duygusal yapıları vardır. Kendinden başka hiç kimseye güvenmez. Şiddetli istek ve arzularını tatmin etmek için her yola başvurur. Bu durum bazen kendisi, ve başkaları için tehlikeli olabilir. Ayrıca gizliliği sever. Bu yüzden özellikle kendisiyle ilgili konularda ağzını açmaz.


Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcunda doğan erkekler çapkındır. Sevgiye ve aşka çok düşkündür. Cazibesiyle kadınları elde eder. Hayatında daima bir kadın olmalıdır. İlk tanıdığı bir kadınla evlenmesi çok nadir görülen bir durumdur. Çok sevgili değiştirip sonra evlenecektir. Su grubu olduğu için çok derin hisleri vardır. Akrep burcu erkeği, kadınlar tarafından çok beğenilir. Analizci kafası sayesinde karşısındaki insanı inceler ve anlar. Kendince bir fikre varır ve bu karar çoğunlukla doğrudur. Aklına koyduğu şeyi kesinlikle yapar. Bu burcun erkekleri içkiyi çok sever. İçtikleri zaman daha neşeli, daha konuşkan, daha cana yakın olurlar. Akrep burcu erkeği kendisi için lüks bir hayat arzular. Akrep erkeğinin gözleri güzelde çirkinde olsa nasıl bakacağını bilir. Bakışlarıyla karşısındaki insanı kolayca etkisi altına alır. Sözleri bakışlarından daha etkilidir. İnatçı kişiliğe sahiptir. İnadıyla başa çıkmanın imkanı yoktur. O nedenle akrep erkeğinin damarına basmamalısınız. Akrep erkeğinin sevdiği kadının her bakımdan kendisine uyması gereklidir. Eşinin bağımsızlığına tahammül edemez.

Akrep Burcu Kadını

Akrep burcu kadınının hayat görüşü değişiktir. O ya hep ya hiç diye düşünür. Bir şeyin birazını elde etmekle yetinmez Ya istediğine kavuşur ya da uzaklaşır. Bu iş, dostluk ve sevgide kendisini gösterir. Aynı burcun erkeği gibi son derece cazibelidirler. Onlarda erkekleri çeken yönler vardır. Akrep kadını, gururu konusunda son derece hassastır. O, dostları ve sevdikleri için her şeyi göze alır. Ama için için kendisinin üstün olduğunu hisseder. Alçakgönüllü gibi gözükmeyi becerse de kendini beğenmiş yanı ağır basar.
Hiç bir şeyden korkusu olmayan cesur akrep kadını sevip de dengesini kaybederse o vakit kaybedeceğini düşünerek biraz korkar. Akrep burcu kadını kıskançtır. Tüm burçlar arasında en kıskanç kadındır. Kendini üstün gördüğü için başkalarının sahip olduğu şeyleri kıskanır.
Akrep kadını için para kadar aşk da önemlidir. Bazen aşk daha ağır basar. Ancak onun seveceği erkek de kişilik sahibi, ihtiraslı olmalıdır. Akrep kadını aşkını mutlu etmek için elinden geleni yapar, ama başka bir kadına yan gözle bakmanız, birini övmeniz onu çılgına çevirir. Onu aldatmak çok tehlikelidir. Sevdiğine tam anlamıyla bağlanır ve fedakardır.

Terazi Burcu Kimlik Kartı

24 Ekim- 23 Kasım
Grubu: Su
Yönetici gezegen: Mars/Pluton
Uğurlu Renkleri: Canlı Kırmızı, Siyah
Uğurlu Çiçekleri: Kırmızı Karanfil, Hanımeli, Ateş Çiçeği
Uğurlu günü: Salı
Uğurlu Sayısı: 9
Uğurlu Taşı: Topaz
Uğurlu Kokuları: Misk, Manolya
En Belirgin Özelliği: Kararlılık
En Büyük İdeali: Zenginlik
En Büyük Hatası: Merhametsizlik
En Büyük Arzusu: Ömür boyu güven
Kader bağları: Yengeç, Balık
Yükselmek için: Aslan, Kova


Akrep Burcu 23 Ekim - 21 Kasım , Günlük Burc Yorumları Oku , Akrep Burcu Günlük Falını Oku..





                 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More