Ali Tarık Fındık kimdir



Çok yakında Ekranlarımızda aşina olacağımız Aşkın halleri dizisi oyuncuları hakkında bilgi vermiştik, Şimdide tekil bilgi vermek istiyorum. Bu yazımızda Aşkın halleri Dizisindeki Ali Tarık Fındık‘ı tanıyacağız, Yani Aşkın Halleri dizisindeki Kutlu‘yu Yazımızda başlamadan bilmenizi istediğim bir kaç şey var bunlardan
biri Dizideki pozisyonunu bilmiyorum kimin neyidir neyin fesidir. O yüzden kendi Özgün ve kişisel Ali Tarfık Fındık biyografisi Türkçesi ile hayatını yazacağım, Sonrasında Ali Tarık Fındık resimlerine bakabilir ve Videolarını isteyebilirsiniz.
Aslında kendisini Arka Sıradakilerden tanırsınız Kenan esas olarak, ağır uslu sınıf’ın abisi sözü geçen olarak bilinen genç oyuncu o dizide ünlenmiştir demek biraz saçma olacaktır. Ama Kariyerini geliştirmiştir. Sanırım böyle oldu neyse biz konumuza dönelim ve Ali Tarık Fındık hayatını paylaşım yoluna koyalım,

Ali Tarık Fındık kimdir

Ali Tarık Fındık 1986 yılında istanbulda dünyaya gelmiştir. 1.86 cm boyunda olan Ali Tarık Fındık 74 kilodur. Üniversite mezunu ” hangisinden bilmiyorum” Meleği ise Oyuncu, Aktör ve Yönetmendir. hobileri arasında en sevdikleri Spor yapmak, Seyahat etmek ve Sinema ya gitmektir. İleri düzey ingilizce konuşmaktadır.
Ayrıca Ali Tarık Fındık sinemada filmden çok konuları ile ilgilendiğini belirtmiştir bundaki amaç kendisininde yeni yönetmen olduğu için bir takım tiyo kapma amacıdır yaptığı, Sinemadan sonra aklında kalanları düşünerek bilgisayarına aktarırmış. :)

Ali Tarık Fındık hangi Dizilerde oynadı

Ali Tarık Fındık, Aslında 2007 den beri dikkat çeken bir oyuncudur. 2007 de Kanal d ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak gitmiştir ve bir bölüm kalmıştır. Sonrasında Arka Sıradakilar isimli ve Fox Tv Ekranlarında yayınlanan gençlik dizisinde rol almış ve oradaki karakteri Kenan Esas’dır. Son Olarak yine Fox Tv ekranlarında yayına başlayacak olan Aşkın Halleri Dizisinde kutlu karakterini canlandırmaktadır. Bu dizi ile birlikte ünü popülerlik kazanacaktır.
Yazımızın Devamından ulaşabileceğiniz Ali Tarık Fındık resimlerine ulaşabilirsiniz. Bunun yanında değerli yorumlarınız ile makalemize renk katabilirsiniz. Yapacağınız her yorum bizim için önemlidir ve biz bunun farkındayız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More