Aslan Burcu Özellikleri



24 Temmuz- 23 Ağustos arasında ay Aslan burcundayken doğanlar parlak bir kişiliğe sahiptir Bilgili insanlardan faydalanmasını iyi bilirler. Kendi bilgi hazinesi de oldukça geniştir. Kendinden emin ve kararlıdır. Ancak karar vermekte ve seçim yapmakta çok acelecidir. davranır. Duyguları mantığının önüne geçer.
Aslan Burcu Erkeği


Aslan burcunda doğan erkekler kendilerini üstün görürler. Onu methetmeniz ve takdir etmenizden çok hoşlanır. Aslan erkeğinin çabuk ve yakıcı ama kısa süreli öfkesi vardır. Ateşli bir aşık olan bu burcun erkekleri kadınları kolay kolay bırakmazlar. Geçimsizliği nedeniyle evde bir diktatör gibi davranması eşini üzebilir. Ancak doğum anında parlayan sert etkili bir yıldız onda bazı kusurların ortaya çıkmasına neden olabilir. Kumarbazlık bunlardan biridir.
Venüs’ten etkilenen aslanlar çapkın olur. Aslan erkeği çok kıskançtır. Evet o severse kıskanır ama çok da gururludur. Siz onu kıskandırmaya kalkarsanız hakaret olarak kabul eder. Başarılı bir iş kadını olsanız bile Aslan burcu size evlenmek için işinizi bırakmanızı isteyebilir. Ona göre kadının yeri evidir. Bekar olanlar paraya önem vermese de, evlendikten sonra tutumlu olabilirler.
Aslan burcu erkeği gezip eğlenmeyi sever. Tatlı sohbeti ile etrafındakilerin hayran olacakları bir tiptir. Sevilmekten ve övülmekten hiç bıkmazlar Aslan erkeği sadık olur, sizden başka kimseyi gözü görmez.

Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadını hayatı bir tiyatro gibi kabul eder ve kendiside iyi oyuncudur. Özellikle neşeli olduğu zaman adeta büyüler. Arkadaşlığı çok keyiflidir. Aslan burcu kadını çok para harcar. Şık giyinmeyi sever, aldığı şey, hem iyi hem de pahalı olmalıdır. Aslan kadını yalandan nefret eder. Karşısındakinin de kendisi gibi mert olmasını ister. Dostlarını kolay seçmez. İnsanlara çabuk güvenmez. Sahip olduğu dostlarına karşı ise son derece sadıktır. Aslan burcu kadını çalışmayı çok sevdiği iş hayatında çok başarılıdır. Kendinden emindir ancak yine de birine bağlanmayı ve erkeğin idaresine de girmeyi arzu eder. Sadece hediye almak değil, vermeyi de çok sever.
Sevgi ve çocukları konusunda fedakardır. Çocuklarını çok sever. İdareye, emretmeye alışık bir aslan olduğu içinde zaman zaman sert tutum sergilese de çocukları onun bu derin sevgisini hissederler.

24 Temmuz- 23 Ağustos

Sembol: Aslan
Grubu: Ateş
Uğurlu günü: Pazar
Uğurlu Sayısı: 1ve 4
Uğurlu Taşı: Sarı Zafir, Sarı Pırlanta
Uğurlu Renkleri: Koyu Sarı, Turuncu
Uğurlu Çiçekleri: Kırmızı Gül, Orkide
Uğurlu Kokular: Misk, Portakal Çiçeği
Yönetici gezegen: Güneş
En Belirgin Özelliği: Cömertlik
En Büyük İdeali: Zirveye Çıkmak
En Büyük Hatası: Övünmek
En Büyük Arzusu: Sahip Olmak

Biyoloji: Kalp, sırt

Kader bağları: Koç, Yay
Yükselmek için: Boğa, Akrep
Hoşlanmadıkları: Bir köşeye çekilmek, kaybetmek, patronla beraberlik.


 Aslan Burcu 23 Temmuz - 22 Ağustos ,Günlük Burc Yorumları Oku ,Aslan Burcu Günlük Falını Oku..





                 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More