Başak Burcu Özellikleri



24 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında ay Başak burcundayken doğanlar akıllı, mantıklı ve gerçekçidir. Başarılı olmak için çok çalışırlar. Mükemmeliyetçi başaklar çok düzenli ve titizdir. Çok disiplinli olduğundan hata yapmadan işini tamamlar. Pek cesur sayılmaz. Zaten riske girmeyi ve maceraya atılmayı sevmez. Genelde susarak sorumluluğu başkalarına yükler.


Başak Burcu Erkeği

Başak burcunda doğan erkek ailesine düşkündür. Siz de ailesiyle dost olmaya çalışın. Ailesini eleştirmeyin. Başak burcu erkeği buna dayanamaz. Bir anda sertleşebilir, kırıcı olabilir ve sizi üzebilir. En olmayacak şeyi yüzünüze çekinmeden söyleyebilir. Aklından geçenleri rahat rahat söyler. Başak erkeği varlıklı da olsa, yine parayı sever. Servete ilgisi büyüktür. Zengin ve varlıklı kadınlar onun ilgisini çeker. Başak erkeği çok tutumludur. Bazen doğum anındaki yıldız etkileri Başak burcu erkeğini cömert yapabilir. Ama bu durum çok enderdir. Başak erkekleri aşktan korkar. Onunla evlenmek istiyorsanız önce dost olarak çekincelerinden kurtarmalısınız.

Başak erkeği bilgiye, zerafete, nezakete önem verir. O nedenle kültürlü, nazik ve zarif bir bayanlar ilgisini çeker. Argo ve küfürden nefret eder. Kendisi arkadaşlarının yanında rahatlıkla bu tarz da konuşsa da sizin yanınızda konuşmalarına dikkat eder. Onun için önemli olan seks, cazibe, güzellik değil, kafa, zeka, kültürdür. Başak erkeği temizliğe çok düşkündür. Parfüm seçiminde bile ağır kokuları değil, temizliği temsil eden çiçek kokularını kullanır. Başak erkeği sıhhatlidir. Fakat onda her zaman bir hastalık korkusu vardır. Midesi ağrısa ülser, hafifçe öksürse verem olduğunu zanneder.

Başak Burcu Kadını

Başak kadını evine çok düşkündür. Eviyle ilgilenmekten zevk duyar. Evi her zaman derli toplu ve zevklidir. Zeki ve mantıklı olduğu içinde bunda hiç zorlanmaz.
Dostluğa ve arkadaşlık Başak kadını için çok önemlidir. Konuşması ve zekice sözleri sayesinde insanları kendisine hayran bırakır. Nadiren tenkitçi olsa da herkesi olduğu gibi kabul eder. Başak kadını çok kırılgandır. Küçük bir söz onu küstürmenize yetecektir. Aslında kıskanç sayılmaz ama karşısına bir rakip çıkması onu çok kızdırır.
Başak kadını neşeli, iyi niyetli, okumaya, bilgiye, edebiyata meraklı, fakat aslında kendisine pek de güvenmeyen bir tiptir. Kişiliği kuvvetli bir erkek Başak kadınlarını memnun eder. Başak kadınıyla evlenmek isteyen çok olmasına karşın, onlar seçmekte güçlük çekerler. Bu burcun kadını çalışmayı sever. Ancak işlerini daima mükemmel şekilde yapar. Başak kadını hayatı boyunca da mükemmel erkeği arar. Eğer bulursa uğrunda çok fedakarlık yapabilir. İstediklerini karşılayabilen erkeklere bağlanır ve ömrü boyunca da sadık kalır. Maceraya atılmaktan pek hoşlanmaz. Başak burcu kadını iyi bir annedir. Çocuklarına da eşine olduğu gibi itina eder. Çocukların sağlıklı, temiz, terbiyeli, dürüst ve bilgili olmaları için didinir. Neşesi ve dostluğu sayesinde çocuklarının sevgisini hak eder. Kısacası bu kadın evini, eşini ve çocuklarını düşünen ve onların rahatını sağlayan bir tiptir.

Başak Bucu Kimlik Kartı

24 Ağustos- 23 Eylül
Grubu: Toprak
Yönetici gezegen: Merkür
Uğurlu günü: Çarşamba
Uğurlu Sayısı: 5
Uğurlu Çiçekleri: Açelya, Lavanta, Mimoza
Uğurlu Kokuları: Limon, Leylak, Melisa
Uğurlu Taşı: Mavi Zafir, Necef, Kristal
Uğurlu Renkleri: Açık sarı, Açık Mavi
En Belirgin Özelliği: Temizlik
En Büyük İdeali: Toplum tarafından beğenilmek
En Büyük Hatası: Çekingenlik
En Büyük Arzusu: İşte başarı
Kader bağları: Boğa, Oğlak
Yükselmek için: İkizler, Yay

Başak Burcu 23 Ağustos - 22 Eylül , Günlük Burc Yorumları Oku , Başak Burcu Günlük Falını Oku..





                

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More